Jump to content

Dario Bonetti așteaptă duelul cu Adi Mutu: ”Îl știu foarte bine, a fost un jucător mare”


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Dario Bonetti a vorbit la conferința de presă despre meciul lui Dinamo cu U Craiova 1948, programat luni, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

image.thumb.png.5f67bdf206f51300a765cffc3c4ed93a.png

Victoria din prima etapă cu FC Voluntari, scor 3-2, i-a dat încredere antrenorului italian. Acesta este convins că echipa sa va face o figură frumoasă și la Craiova, în meciul cu echipa lui Adi Mutu.

Dario Bonetti: ”Îl știu foarte bine pe Mutu”

"Cred totuși că ne vom prezenta bine la ora jocului. Îl știu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva. Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greșeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni.

 

Cred că problemele financiare se vor rezolva, încerc să mă concentrez acum pe situația sportivă. E normal să fie o problemă interdicția la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum și nu prea avem timp", a spus Bonetti, la conferința de presă.

 

În prima etapă din noul sezon al Ligii 1, U Craiova 1948 a fost învinsă pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-3, în timp ce Dinamo s-a impus ”acasă” cu același scor.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.