Jump to content

Barcelona vrea să se împace cu Ilaix Moriba! Planul catalanilor pentru a-și convinge "perla" să rămână pe Camp Nou


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Barcelona și Ilaix Moriba se află "la cuțite" de câteva zile, după mai multe neînțelegeri privind prelungirea contractului jucătorului de 18 ani.

image.thumb.png.d90a909a95c879e0c73f902dca31cf97.png

Deoarece a refuzat în primă instanță propunerea catalanilor, Moriba a fost trimis la echipa a doua, dar nici acolo nu a fost selectat pentru meciurile de pregătire din aceste zile.

Barcelona, o nouă propunere pentru Ilaix Moriba

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Barcelona a venit cu o nouă propunere pentru mijlocaș, iar de data aceasta durata contractului este mai scurtă, mai exact până în 2024. Prin aceasta, catalanii vor să-i ofere șansa lui Moriba de a-și renegocia salariul mai repede, atunci când va avea 21 de ani. 

 

Surse apropiate de clubul catalan cred că șansele ca fotbalistul să accepte noua propunere sunt 50-50. Totuși, Ronald Koeman își dorește ca acesta să rămână, pentru că mizează foarte mult pe cel căruia i-a acordat debutul la prima echipă în luna ianuarie a acestui an.

 
  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Ilaix Moriba, potrivit Transfermarkt.

Lui Ilaix Moriba i-a fost redus salariul la Barcelona

Conducerea catalanilor are probleme cu unii dintre jucătorii extrem de talentați și de mare perspectivă - printre aceștia se află Ilaix Moriba, un puști de 18 ani care joacă din acest sezon în 11-le de start.

 

Moriba este indignat de gestul Barcelonei, care a oferit un salariu inferior și altor coechipieri de vârsta lui, cum ar fi Pedri sau Araujo, promovați și ei la echipă în acest sezon. Ca represalii, Ilaix Moriba a fost trimis la echipa a doua și nu face parte din planurile echipei în presezon. 

 

Mai mult, jucătorul a fost amenințat că nu va juca la niciun nivel la formația blaugrana dacă nu revine la sentimente mai bune, scriu cei de la Mundo Deportivo.


Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.