Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Axiom Verge 2 este disponibil astăzi


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

Axiom Verge 2 | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo

 

 

O surpriză frumoasă indie metroidvania pentru luna august.

 

 

Axiom Verge 2, continuarea uneia dintre primele mari indii ale Renașterii metroidvania , lansează astăzi. După o întârziere la începutul acestui an, care a urmat unei întârzieri în 2020, dezvoltatorul Tom Happ a anunțat lansarea surpriză în această dimineață.

 

 

 

Axiom Verge este o combinație ciudată, ciudată, de biomecanică metroidă și gigantică. În recenzia noastră de 87% despre Axiom Verge 2 (evident, am avut o atenție la lansare), Tom Sykes îl numește „o continuare îndrăzneață și ambițioasă situată într-o lume satisfăcătoare, dens conectată”.

 

Happ spune că Axiom Verge 2 este o piesă însoțitoare a primei, nu chiar o continuare sau un prequel, ci un lucru separat în aceeași lume care ar trebui să aibă sens dacă este jucat înainte de Axiom Verge. 

 

"Axiom Verge 2 face parte din aceeași poveste ca Axiom Verge 1, dar este un joc complet nou: personaje noi, puteri noi, dușmani noi și o lume nouă. Îl poți juca înainte sau după original", spune descrierea oficială .

 

Îmi place destul de mult ideea Axiom Verge 2, mai ales că nu este atât de blocată pe stâlpii designului metroidvania. De exemplu, vei putea să-l învingi fără să te lupți cu vreun șef .

Veți putea cumpăra Axiom Verge 2 de pe magazinul Epic când va fi disponibil (care ar trebui să fie în jurul prânzului Pacific), cu știri despre alte platforme care vor veni mai târziu. Este, de asemenea, pe Nintendo Switch și PS4.

 

ko8qzDvnyioARD8nKrnNcV-970-80.png

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.