Jump to content

”Nu mă deranjează dacă greșește. Să facă ce i-am spus!”. Decizia luată de Gigi Becali înainte de Rapid - FCSB

no1 st0rm
 Share

Recommended Posts

gigi becali transferuri

Gigi Becali (63 de ani) le-a transmis jucătorilor că-l interesează titlul mai mult ca oricând sezonul acesta și că victoria cu Rapid e importantă. Tocmai de aceea a luat și o decizie puțin surprinzătoare.

Finanțatorul roș-albaștrilor are așteptări mai mari de la Andrei Vlad, portarul care a rămas la echipă după ce a refuzat să plece la Universitatea Craiova. Vlad a revenit între buturi la meciul cu Gaz Metan Mediaș, din runda trecută, 2-1, partidă în care a avut o ezitare care l-a pus pe gânduri pe Becali.

”I-am transmis lui Vlad că vreau să iasă mai mult pe centrări. Faza de la meciul cu Mediaș, când a căzut acea minge pe lângă el, acolo, în careu, nu trebuie să se mai repete. Trebuie să iasă din poartă.Probabil, presiunea e mare, dar i-am spus că nu mă deranjează dacă greșește. Să facă ce i-am spus”, a precizat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a fost operat de urgență! Prima reacție a patronului de la FCSB: "Era rupt"

Altfel, Gigi Becali a suferit o intervenție chirurgicală. Dezvăluirea a făcut-o chiar patronul de la FCSB, care susține că avea un tendon rupt la umărul stâng.

Becali, care s-a operat în București, are mâna imobilizată pentru o perioadă. În vârstă de 63 de ani, Becali susține că nu și-a dat seama că avea tendonul rupt de ceva timp.

"M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat"

Patronul de la FCSB spune că cum trebuie să facă un repaos și așteaptă să se recupereze.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.