Jump to content

Premieră! Naționala U21 merge pe noua arenă din Ghencea. FRF a ales alte două stadioane pentru meciurile din septembrie


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Naţionala de tineret Under-21 a României va juca meciurile amicale din septembrie pe stadioanele Steaua din Bucureşti, respectiv ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

image.thumb.png.7b577c42c79cc2169c56db3eb2d1af68.png

Premieră! Naționala U21 merge pe noua arenă din Ghencea. FRF a ales alte două stadioane pentru meciurile din septembrie

Meciurile echipei antrenate de Florin Bratu fuseseră programate iniţial pe Stadionul ''Arcul de Triumf''.

 

Meciul cu echipa similară a Angliei va avea loc vineri 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra echipei Under-21 a Georgiei se va disputa marţi 7 septembrie, de la aceeaşi oră, pe stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari.

 

Duelul contra Angliei va fi primul jucat de o echipă naţională pe stadionul Steaua.

 

Cele două meciuri amicale sunt partide de pregătire înaintea Campionatului European. În 2023, România va participa la a treia ediţie consecutivă de EURO Under-21, de această dată în calitate de gazdă, alături de Georgia. Semifinalistele ediţiei de peste doi ani vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

 

Şi echipa naţională Under-20 a României va avea două meciuri amicale în luna septembrie, contra echipelor similare ale Portugaliei şi Angliei.

 

Selecţionata pregătită de Bogdan Lobonţ va întâlni Portugalia marţi 2 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul ''Anghel Iordănescu'', iar meciul cu Anglia va avea loc luni 6 septembrie, la St. George's Park.

 

  • Meciurile naţionalei Under-20 vor fi transmise de Digi Sport

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.