Jump to content

Numărul 7, eliberat de Antoine Griezmann la Barcelona, a fost deja ocupat! Clubul catalan a publicat toate numerele jucătorilor


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Barcelona a ținut pe toată lumea în suspans după plecarea lui Lionel Messi (34 de ani), deoarece nu a vrut să dezvăluie cine va moșteni tricoul cu numărul 10.

image.thumb.png.567f7b6aa728bb19099aa3421fa66f43.png

Miercuri, după încheierea perioadei de transferuri, clubul catalan a anunțat, în cele din urmă, că Ansu Fati a devenit noul decar de pe Camp Nou.

Ousmane Dembele a preluat tricoul cu numărul 7, eliberat de Antoine Griezmann

Ulterior, gruparea blaugrana a postat pe site-ul său oficial numerele tuturor jucătorilor din lot pentru sezonul 2021/2022. După plecarea surprinzătoare a lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid, numărul 7 a rămas și el liber.

 

Ousmane Dembele, extrema dreaptă a catalanilor, este cel care i-a preluat numărul. În schimb, puștiul Yusuf Demir a profitat de eliberarea numărului 11 de către francez și va juca cu el pe spate începând cu acest sezon.

 

De asemenea, ultimul transfer făcut de Barcelona, Luuk de Jong, a ales să evolueze cu numărul 17. Altă schimbare importantă este preluarea numărului 6, consacrat de Xavi, de către Riqui Puig.

Ansu Fati a preluat tricoul cu numărul 10 la FC Barcelona, de la Leo Messi

Suporterii catalani au cerut retragerea tricoului cu numărul 10, în semn de omagiu pentru Leo Messi, însă regulamentul din La Liga a făcut imposibilă această variantă. Astfel, în vestiarul Barcelonei s-a dat o luptă acerbă pentru titulatura de ”noul Messi”. În cele din urmă, Ansu Fati a ieșit învingător.

 

Coutinho și Pedri au fost contracandidații lui Ansu Fati, dar au fost nevoiți să se recunoască ”înfrânți” în fața unuia dintre cele mai bune produse La Masia din ultimii 15 ani. Fati a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren o mare parte a stagiunii precedente, însă nu a jucat încă pentru FC Barcelona în sezonul 2021/2022.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.