Jump to content

Mesajul postat de cei de la Juventus, după transferul lui Radu Drăgușin la Sampdoria. Cum privesc torinezii mutarea


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Radu Drăgușin (19 ani) a reușit să își găsească o echipă nouă în ultima zi de mercato, după ce a semnat cu Sampdoria.

image.thumb.png.661841d76e435a3cc427721067be3e9c.png

Fundașul care aparține de Juventus a fost împrumutat pentru un sezon și se va întoarce la "Bătrâna Doamnă" în vara anului viitor, deoarece contractul cu Sampdoria nu include și o opțiune de cumpărare definitivă.

Juventus a postat un mesaj pe site-ul oficial după transferul lui Radu Drăgușin la Sampdoria

În prima zi după ce perioada de transferuri s-a încheiat oficial în marile campionate ale Europei, cei de la Juventus au confirmat mutarea pe site-ul oficial. Aceștia sunt de părere că plecarea la Sampdoria reprezintă o nouă șansă pentru român de a "sparge gheața" în campionatul Italiei.

 

"Radu Drăgușin va purta oficial tricoul Sampdoriei în acest sezon, pe o durată temporară, până pe 30 iunie 2022. Această mutare reprezintă o altă șansă pentru fundașul lui Juventus de a-și încerca norocul în campionatul de top al Italiei. După ce și-a petrecut cariera la echipele de copii ale lui Juventus, el a trecut la nivelul U23 al echipei, pentru ca ulterior să fie promovat la echipa mare în sezonul 2020/2021. Apoi și-a făcut debutul la prima echipă în decembrie 2020, în Champions League, pentru ca apoi să joace și în campionat, la distanță de câteva zile.

 

Radu pleacă din Torino câștigând Cupa Italiei Serie C, câștigată în sezonul 2019/2020 cu echipa U23 a lui Juventus, precum și Super Cupa și Cupa Italiei, câștigate cu prima echipă în ediția trecută.

 

Mult noroc, Radu!", se arată în mesajul postat pe site-ul lui Juventus.

Radu Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria

Pentru mai mult timp, Cagliari s-a aflat în "pole position" pentru împrumutul românului, însă acesta va juca pentru altă echipă din Serie A în sezonul 2021/2022.

 

Fundașul a ales, în cele din urmă, să evolueze pentru Sampdoria, unde va fi împrumutat, cel mai probabil, pentru un sezon.Echipa lui Roberto D'Aversa nu are un început prea bun de campionat.

 

În primele două etape, formația din Genova a înregistrat un eșec cu AC Milan și o remiză albă cu Sassuolo. În sezonul trecut, Sampdoria s-a clasat pe poziția a noua în Serie A.

 

Drăgușin a avut de unde alege. Românul a mai fost dorit în această vară de Cagliari, Vitesse și FC Copenhaga, dar și de către câteva echipe din Germania, printre care și RB Leipzig.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.