Blanco Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 (edited) Multumesc! New: V1. V2. Edited March 8, 2011 by Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 la cea facuta in graba: incearca sa alegi niste c4d-uri mai diferite, care sa se potriveasca si sa le aranjezi in asa fel incat sa nu acoperi tot backgroundul si eventual sa creezi flow-ul depth nu ai, blureaza niste c4d-uri in spate si unele in fata(in jur de 0.5, 0.7 depinde cum vrei sa faci adancimea) integrare e bunicica lumina si umbrele nu sunt deloc lucrate, incearca sa faci o sursa de lumina, uitate unde bate lumina pe render si iti dai seama unde trb sa pui sursa, in felul asta iti dai seama unde trb sa faci umbrele textul fa-l mai mic si punel putin mai jos borderul fal negru, de 2-3 pixeli Transformer: arata binisor integrarea si depth-ul sunt slabute, blureaza backgroundul(0.6 la blur) ca sa dai impresia ca e mai la departare(depth-ul adica) c4d-urile sunt destul de bine aranjate, numai ca in stanga ai stricat flow-ul lumina si umbrele nu sunt lucrate, incearaca sa faci cum am zis mai sus textul fa-l putin mai mic si punel putin mai jos prefer v2, borderul fa-l cum am zis mai sus urmareste pe youtube tutoriale pt fiecare: flow, depth, lumina, coloristica etc. si atunci cand vei intelege ce este fiecare vei putea sa faci sig-uri si lucrari mult mai bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 la cea facuta in graba: incearca sa alegi niste c4d-uri mai diferite, care sa se potriveasca si sa le aranjezi in asa fel incat sa nu acoperi tot backgroundul si eventual sa creezi flow-ul depth nu ai, blureaza niste c4d-uri in spate si unele in fata(in jur de 0.5, 0.7 depinde cum vrei sa faci adancimea) integrare e bunicica lumina si umbrele nu sunt deloc lucrate, incearca sa faci o sursa de lumina, uitate unde bate lumina pe render si iti dai seama unde trb sa pui sursa, in felul asta iti dai seama unde trb sa faci umbrele textul fa-l mai mic si punel putin mai jos borderul fal negru, de 2-3 pixeli Transformer: arata binisor integrarea si depth-ul sunt slabute, blureaza backgroundul(0.6 la blur) ca sa dai impresia ca e mai la departare(depth-ul adica) c4d-urile sunt destul de bine aranjate, numai ca in stanga ai stricat flow-ul lumina si umbrele nu sunt lucrate, incearaca sa faci cum am zis mai sus textul fa-l putin mai mic si punel putin mai jos prefer v2, borderul fa-l cum am zis mai sus urmareste pe youtube tutoriale pt fiecare: flow, depth, lumina, coloristica etc. si atunci cand vei intelege ce este fiecare vei putea sa faci sig-uri si lucrari mult mai bune Merci! Chiar imi dai niste sfaturi care imi sunt de mare ajutor! La urmatoarea lucrare o sa incerc sa iau fiecare sfat in parte. Merci inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Imi place mult mai mult V2. Dar..Renderul nu prea-mi place. Arma este prea mare, nu prea se mai intelege nimic. Borderul, de preferat, pune-l doar alb sau negru, nu colorat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Unele mi se par prea incarcate, incearca sa faci si o lucrare simpla , sunt curios cum iti iese, dar si acestea sunt frumoase,mai ales asortarea culorilor <'> Cu stima Squash EDIT : Ai un + de la mine pentru ,,lucrarea facuta in graba'' e chiar foarte frumoasa,lucreaza mai mult asa Edited March 9, 2011 by Squash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Unele mi se par prea incarcate, incearca sa faci si o lucrare simpla , sunt curios cum iti iese, dar si acestea sunt frumoase,mai ales asortarea culorilor <'> Cu stima Squash EDIT : Ai un + de la mine pentru ,,lucrarea facuta in graba'' e chiar foarte frumoasa,lucreaza mai mult asa Multumesc pentru +1! Am si lucrari simple si frumoase dar daca le postez aici majoriatea vor spune ca nu stiu sa lucrez pentru ca multi cred ca o ilucrare frumoasa e una plina de C4D-uri sau altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 sunt frumoase,imi place stilul tau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 (edited) New: Am incercat cat de cat sa folosesc acele sfaturi. Sper ca a iesit ceva. Am aducagat o sursa de lumina si am dar putinc u Blur pe background sa dea senzatia ca este departe adica focalizare. Edited March 9, 2011 by Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 aceleasi c4d-uri... nu prea se potrivesc flow nu ai integrarea e bunicica depth cam slab, mai blureaza din c4d-uri, incearca sa te gandesti cum e in realitate te uiti la un copac sa zicem, este asezat mai la departare de alti copaci, cand te uiti la el restu vezi blurat, adica nu se intelege foarte bine, ca si cum ar fi planu 1(copacii din fata), planu 2(copacul la care te uiti), planu 3 restul, asa incearca sa faci si la sig-uri lumina e mult prea puternica si umbrele nu sunt lucrate f mult textul punel putin mai jos si mai scade din drop shadow(la opacitate ma refer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Destul de reusite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 New: (Black&White) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Astept critici/pareri/sfaturi...etc. Sunt nou in PS dar incet incet incep sa invat. Nice,GJ pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Merci, dar nu apreciez pentru ca e +1. Se vede dupa cat spam ai facut pe aici in ultimele minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 (edited) ultima(cea cu crysys): depth-ul e bunicel lumina e asa si asa, mai mergea lucrata lumina si umbrele pe render integrarea e foarte slaba, puteai sa pui niste c4d-uri deasupra ca sa mai lucrezii si depth-ul incearca sa lucrezi fara text o vreme, acel clipping mask care l-ai facut nu are absolut nici o treaba, sctrica mult din lucrare la fel si acea parte din dreapta nu prea am timp sa fac tut sau videoclipuri, daca vrei sa vb da-mi add: in10se_life Edited March 16, 2011 by Krayzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoLiKe Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Doamne vezi ce frumos o sa fie supendu mai face omu spam dar tu esti incredibil: in 24h 60 de posturi la Creatii?! wtF!. Totusi merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Imi plac lucrarile tale,succes in continuare! Keep it up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di Stephano Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Foarte frumoase lucrarile, gj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Cea cu Transformers e cea mai buna a ta,apoi cea cu Crysis. Textul il integrezi,dar folosesti fonturi uratele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reNTer Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Frumos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Interesant, imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 (edited) Ceva de pe la cerei e simpla dar simcer mie im place mult Si una mai veche nu stiu sigur daca am puso: Edited April 30, 2011 by A41 Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCocaine Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Cea de la cerere e frumoasa dar textul ala nu are ce cauta acolo . La cea cu hitman.. "STOW" 48? . Oricum trebuia sa mai blurezi putin focalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Cea de la cerere e frumoasa dar textul ala nu are ce cauta acolo . La cea cu hitman.. "STOW" 48? . Oricum trebuia sa mai blurezi putin focalul. Acum am observat si eu am tastat gresit vroiam sa scriu "Sotw", si ce spui tu se numeste depth si este lucrat destul zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCocaine Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Acum am observat si eu am tastat gresit vroiam sa scriu "Sotw", si ce spui tu se numeste depth si este lucrat destul zic eu. Stiu ca e depth dar mi se pare mult prea puternic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts