Jump to content

Blanco GFX

Blanco
 Share

Recommended Posts

la cea facuta in graba:

incearca sa alegi niste c4d-uri mai diferite, care sa se potriveasca si sa le aranjezi in asa fel incat sa nu acoperi tot backgroundul si eventual sa creezi flow-ul

depth nu ai, blureaza niste c4d-uri in spate si unele in fata(in jur de 0.5, 0.7 depinde cum vrei sa faci adancimea)

integrare e bunicica

lumina si umbrele nu sunt deloc lucrate, incearca sa faci o sursa de lumina, uitate unde bate lumina pe render si iti dai seama unde trb sa pui sursa, in felul asta iti dai seama unde trb sa faci umbrele

textul fa-l mai mic si punel putin mai jos

borderul fal negru, de 2-3 pixeli

Transformer:

arata binisor

integrarea si depth-ul sunt slabute, blureaza backgroundul(0.6 la blur) ca sa dai impresia ca e mai la departare(depth-ul adica)

c4d-urile sunt destul de bine aranjate, numai ca in stanga ai stricat flow-ul

lumina si umbrele nu sunt lucrate, incearaca sa faci cum am zis mai sus

textul fa-l putin mai mic si punel putin mai jos

prefer v2, borderul fa-l cum am zis mai sus

urmareste pe youtube tutoriale pt fiecare: flow, depth, lumina, coloristica etc. si atunci cand vei intelege ce este fiecare vei putea sa faci sig-uri si lucrari mult mai bune

la cea facuta in graba:

incearca sa alegi niste c4d-uri mai diferite, care sa se potriveasca si sa le aranjezi in asa fel incat sa nu acoperi tot backgroundul si eventual sa creezi flow-ul

depth nu ai, blureaza niste c4d-uri in spate si unele in fata(in jur de 0.5, 0.7 depinde cum vrei sa faci adancimea)

integrare e bunicica

lumina si umbrele nu sunt deloc lucrate, incearca sa faci o sursa de lumina, uitate unde bate lumina pe render si iti dai seama unde trb sa pui sursa, in felul asta iti dai seama unde trb sa faci umbrele

textul fa-l mai mic si punel putin mai jos

borderul fal negru, de 2-3 pixeli

Transformer:

arata binisor

integrarea si depth-ul sunt slabute, blureaza backgroundul(0.6 la blur) ca sa dai impresia ca e mai la departare(depth-ul adica)

c4d-urile sunt destul de bine aranjate, numai ca in stanga ai stricat flow-ul

lumina si umbrele nu sunt lucrate, incearaca sa faci cum am zis mai sus

textul fa-l putin mai mic si punel putin mai jos

prefer v2, borderul fa-l cum am zis mai sus

urmareste pe youtube tutoriale pt fiecare: flow, depth, lumina, coloristica etc. si atunci cand vei intelege ce este fiecare vei putea sa faci sig-uri si lucrari mult mai bune

Merci! Chiar imi dai niste sfaturi care imi sunt de mare ajutor! La urmatoarea lucrare o sa incerc sa iau fiecare sfat in parte.

Merci inca odata!

Unele mi se par prea incarcate, incearca sa faci si o lucrare simpla :) , sunt curios cum iti iese, dar si acestea sunt frumoase,mai ales asortarea culorilor >:D<<'>

Cu stima Squash

EDIT : Ai un + de la mine pentru ,,lucrarea facuta in graba'' :)) e chiar foarte frumoasa,lucreaza mai mult asa :)>-

Edited by Squash

Unele mi se par prea incarcate, incearca sa faci si o lucrare simpla :) , sunt curios cum iti iese, dar si acestea sunt frumoase,mai ales asortarea culorilor >:D<<'>

Cu stima Squash

EDIT : Ai un + de la mine pentru ,,lucrarea facuta in graba'' :)) e chiar foarte frumoasa,lucreaza mai mult asa :)>-

Multumesc pentru +1! :D

Am si lucrari simple si frumoase dar daca le postez aici majoriatea vor spune ca nu stiu sa lucrez pentru ca multi cred ca o ilucrare frumoasa e una plina de C4D-uri sau altele.

New:

16639485056952845788.jpg

Am incercat cat de cat sa folosesc acele sfaturi. Sper ca a iesit ceva.

Am aducagat o sursa de lumina si am dar putinc u Blur pe background sa dea senzatia ca este departe adica focalizare.

Edited by Blanco

aceleasi c4d-uri... nu prea se potrivesc

flow nu ai

integrarea e bunicica

depth cam slab, mai blureaza din c4d-uri, incearca sa te gandesti cum e in realitate

te uiti la un copac sa zicem, este asezat mai la departare de alti copaci, cand te uiti la el restu vezi blurat, adica nu se intelege foarte bine, ca si cum ar fi planu 1(copacii din fata), planu 2(copacul la care te uiti), planu 3 restul, asa incearca sa faci si la sig-uri

lumina e mult prea puternica si umbrele nu sunt lucrate f mult

textul punel putin mai jos si mai scade din drop shadow(la opacitate ma refer)

ultima(cea cu crysys):

depth-ul e bunicel

lumina e asa si asa, mai mergea lucrata lumina si umbrele pe render

integrarea e foarte slaba, puteai sa pui niste c4d-uri deasupra ca sa mai lucrezii si depth-ul

incearca sa lucrezi fara text o vreme, acel clipping mask care l-ai facut nu are absolut nici o treaba, sctrica mult din lucrare

la fel si acea parte din dreapta

nu prea am timp sa fac tut sau videoclipuri, daca vrei sa vb da-mi add: in10se_life

Edited by Krayzie

Cea de la cerere e frumoasa dar textul ala nu are ce cauta acolo X_X .

La cea cu hitman.. "STOW" 48? :)). Oricum trebuia sa mai blurezi putin focalul.

Acum am observat si eu am tastat gresit vroiam sa scriu "Sotw", si ce spui tu se numeste depth si este lucrat destul zic eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.