Ken Williams Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Destul de misto, dar daca poti face si cu niste cuburi cum a fost vechiul B-Zone , ar fi destul de tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 (edited) Cam aiurea fundalul,renderul nu este bine integrad si e cam aiurea ... Ma astept la mai multe de la tine mai dublud Stiu la fundal nam gasit nimic care sa mearga cu piutin verde asa ca am pus renderul de acateva ori si am dat cu smudge ON: Scz nigh acm am vazut nu se mai repeta! Edited February 13, 2011 by DubluD Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 DubluD , eu nu folosesc Photoshop.Te critic la sange,fiindca ma astept de la mai mult la tine.Poate ca aceasta lucrare nu ti-a iesit,dar ai altele mai bune.Si eu critic,sperand ca voi va veti repara greselile. Nu o fac cu rea intentie,o fac pentru a va ajuta. (no warn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 frumoaas integrarrea la c4d si render dar fundalul pare de newbie stiu ca poti mai mul deci succese in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 DubluD , eu nu folosesc Photoshop.Te critic la sange,fiindca ma astept de la mai mult la tine.Poate ca aceasta lucrare nu ti-a iesit,dar ai altele mai bune.Si eu critic,sperand ca voi va veti repara greselile. Nu o fac cu rea intentie,o fac pentru a va ajuta. (no warn) Am glumit ma . Multumesc! frumoaas integrarrea la c4d si render dar fundalul pare de newbie stiu ca poti mai mul deci succese in continuare Nu mi-a venit nici o idee la fundal asa ca am pus renderul de mai multe ori si m-am jucat putin cu Smudge Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Iti pot recomanda sa dai un serci pe goagal scriind " nume background". Eu asa am facut la ultima lucrare. am dat serci "wall background" attitude din moment ce nu folosesti photoshop nu stiu de ce dai sfaturi, eu las considera +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 New Signature for BenjamiNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mai urmareste tutoriale nu mai pune stroke pe text sau alt blending option, dekt drop shadow in unele cazuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Asta mai merge,cat de cat.. Puteai face acele fulgere cu pen tool ieseau mult mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Cu pen tool sunt facute dar am pus alt model! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 uita-te ce strambe sunt in umelle parti zici ca sunt cu brush.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Parca dar nu sunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 (edited) New: Edited March 3, 2011 by Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Frumoase creeati. Felicitari,incepi sa avansezi. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Frumoase creeati. Felicitari,incepi sa avansezi. Bravo. Multumesc prietene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 (edited) New: V1. V2. EDIT: Scuze de double post nu m-am uitat sa vad cine postase ultima data. Edited March 3, 2011 by DubluD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Numele topicului a fost schimbat la cerere.(din [Creatii]DubluD, in Blanco GFX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 foarte messy lucrarea, abea se intelege ceva V1: partea din dreapta nu are nici o legatura cu partea din stanga, effectele sunt aruncate, textul punel jos langa render V2: acel c4d din dreapta strica totul, la fel si acea bucata de c4d din stanga prefer v1, dar mai urmareste tutoriale ca e pacat sa nu-ti dezvolti talentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Vercetty Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Pt inceput sunt frumoase,dar urmareste mai multe tutoriale,si vei evolua mai mult. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 foarte messy lucrarea, abea se intelege ceva V1: partea din dreapta nu are nici o legatura cu partea din stanga, effectele sunt aruncate, textul punel jos langa render V2: acel c4d din dreapta strica totul, la fel si acea bucata de c4d din stanga prefer v1, dar mai urmareste tutoriale ca e pacat sa nu-ti dezvolti talentul Multumesc de sfaturi. Ma bucur ca e cineva care ma poate si ajuta nu numai critica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeee Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 destul de dragutze...din ultimele prefer v1...pentru ca din v2 acel c4d din dreapta...nu e bine pus... in rest...incetu cu incetu evoluezi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Ceva facut in graba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Am spus ca nu vreau sa vad astfel de comenturi: "Nice" "Dragutz"...etc. Astept sfaturi/pareri/critici care ma pot ajuta si asfel de comenturi de la spammeri. Ai merita suspend pentru spammul facut aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprites Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 sunt frumoase toate ! felicitarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts