Jump to content

Blanco GFX

Blanco
 Share

Recommended Posts

Cam aiurea fundalul,renderul nu este bine integrad si e cam aiurea ...

Ma astept la mai multe de la tine mai dublud :P

Stiu la fundal nam gasit nimic care sa mearga cu piutin verde asa ca am pus renderul de acateva ori si am dat cu smudge :D

ON: Scz nigh acm am vazut nu se mai repeta! :D

Edited by DubluD

DubluD , eu nu folosesc Photoshop.Te critic la sange,fiindca ma astept de la mai mult la tine.Poate ca aceasta lucrare nu ti-a iesit,dar ai altele mai bune.Si eu critic,sperand ca voi va veti repara greselile. Nu o fac cu rea intentie,o fac pentru a va ajuta. (no warn)

DubluD , eu nu folosesc Photoshop.Te critic la sange,fiindca ma astept de la mai mult la tine.Poate ca aceasta lucrare nu ti-a iesit,dar ai altele mai bune.Si eu critic,sperand ca voi va veti repara greselile. Nu o fac cu rea intentie,o fac pentru a va ajuta. (no warn)

Am glumit ma :)). Multumesc!

frumoaas integrarrea la c4d si render dar fundalul pare de newbie stiu ca poti mai mul deci succese in continuare 3.gif

Nu mi-a venit nici o idee la fundal :D asa ca am pus renderul de mai multe ori si m-am jucat putin cu Smudge

Iti pot recomanda sa dai un serci pe goagal scriind " nume background". Eu asa am facut la ultima lucrare. am dat serci "wall background" attitude din moment ce nu folosesti photoshop nu stiu de ce dai sfaturi, eu las considera +1

foarte messy lucrarea, abea se intelege ceva

V1: partea din dreapta nu are nici o legatura cu partea din stanga, effectele sunt aruncate, textul punel jos langa render

V2: acel c4d din dreapta strica totul, la fel si acea bucata de c4d din stanga

prefer v1, dar mai urmareste tutoriale ca e pacat sa nu-ti dezvolti talentul

foarte messy lucrarea, abea se intelege ceva

V1: partea din dreapta nu are nici o legatura cu partea din stanga, effectele sunt aruncate, textul punel jos langa render

V2: acel c4d din dreapta strica totul, la fel si acea bucata de c4d din stanga

prefer v1, dar mai urmareste tutoriale ca e pacat sa nu-ti dezvolti talentul

Multumesc de sfaturi. Ma bucur ca e cineva care ma poate si ajuta nu numai critica.

Am spus ca nu vreau sa vad astfel de comenturi: "Nice" "Dragutz"...etc. Astept sfaturi/pareri/critici care ma pot ajuta si asfel de comenturi de la spammeri. Ai merita suspend pentru spammul facut aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.