UZZi666 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Am si eu o problema, ma scoate din samp cand ma joc pur si simplu nu da nici o eroare, nici crash nimic, doar ma socate din joc, am cleo 4 si sampfuncs 5.3 ( am incercat si alte versiuni si tot asa se intampla, samp 0.3.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Buna, ai incercat sa reinstalezi samp ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 14 minutes ago, Kevin said: Buna, ai incercat sa reinstalezi samp ul? De o gramada de ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Se intampla si fara nicio modificare adusa jocului? (nici cleo/sapfuncs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 1 hour ago, TheTom said: Se intampla si fara nicio modificare adusa jocului? (nici cleo/sapfuncs) Nu, acum vad ca nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Dacă aveți aceeași problemă cu jocul normal, atunci este problema computerului dvs., altfel cred că sampfuncs și versiunea client samp nu funcționează împreună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 54 minutes ago, Rusher said: Dacă aveți aceeași problemă cu jocul normal, atunci este problema computerului dvs., altfel cred că sampfuncs și versiunea client samp nu funcționează împreună. Am incercat mai multe versiuni si tot asa se intampla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Poate e de la modpack, joaca fără să vezi dacă pățești la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 6 hours ago, .UZZi said: Am incercat mai multe versiuni si tot asa se intampla.... Dacă problema este aceeași pe fiecare modpack și fără ea, verificați driverele și actualizările Windows ale computerului, nu există altă opțiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted September 13, 2021 Author Share Posted September 13, 2021 Am rezolvat am reinstalat alt gta de pe net, se pare ca cel original nu e bun ( logica samp ) ms de ajutor oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SARKAR Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 poate este o problemă de modpack dacă nu, apoi verificați actualizarea Windows sau driverul sau reinstalați sanandreas, Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SARKAR Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 3 minutes ago, .UZZi said: Am rezolvat am reinstalat alt gta de pe net, se pare ca cel original nu e bun ( logica samp ) ms de ajutor oricum Sanandreas original este mai bine să joci fără moduri și nu se va prăbuși atât de mult, Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 31 minutes ago, .UZZi said: Am rezolvat am reinstalat alt gta de pe net, se pare ca cel original nu e bun ( logica samp ) ms de ajutor oricum Problemă rezolvată, topic închis. @Z A I N. data viitoare te rog sa nu mai postezi 2 comentarii unul dupa altul, il poți edita pe primul. Kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.