Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Amazon Halo View este un nou tracker pentru fitness cu display OLED, rival pentru brățări de la Fitbit


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Amazon Halo View este un nou tracker pentru fitness cu display OLED, rival pentru brățări de la Fitbit</b>Anul trecut Amazon lansa prima sa brățară pentru fitness sub brand Halo. Totuși, acel tracker sosea fără un display la bord, accentul fiind pus pe autonomie. În acest an, brățara primește un succesor sub forma modelului Halo View, cu multe îmbunătățiri

 

Anul trecut Amazon lansa prima sa brățară pentru fitness sub brand Halo. Totuși, acel tracker sosea fără un display la bord, accentul fiind pus pe autonomie. În acest an, brățara primește un succesor sub forma modelului Halo View, cu multe îmbunătățiri. Ar fi un rival pentru dispozitive de la Fitbit, utilizatorii având parte de servicii pe bază de abonament pentru urmărirea și depășirea performanțelor sportive. Toate detaliile despre noul dispozitiv se află în rândurile de mai jos.

 

Amazon Halo View

 

Amazon Halo View adoptă un design familiar, fiind o brățară construită din policarbonat ce vine cu brățară fabricată din cauciuc. Variantele standard sosesc pe nuanțe precum negru, verde și roz, iar 15 brățări de culori diferite sunt disponibile pentru suma de 15 dolari fiecare. Există brățări fabricate și din material textil, dar și din piele și metal, pe diferite culori, pentru suma de 30 de dolari. Halo View e disponibilă în două mărimi, pentru încheieturi cuprinse între 130-195 de centimetri și între 160-225 mm în diametru. 

 

Amazon Halo View

 

În acest an Halo View primește și un display OLED și o mulțime de senzori. Ea prezintă și un mic buton “Home” în partea din față, iar tracker-ul poate monitoriza bătăile inimii, temperatura de la exteriorul pielii, nivelul de oxigen din sânge (SpO2) și are și un accelerometru integrat. Față de modele precum Fitbit Charge 4 sau Charge 5, totuși, aici nu avem GPS. Brățara este totuși rezistentă la apă, la o adâncime de până la 50 de metri.

 

Autonomia promisă de către Amazon este de 7 zile, iar alimentarea de la 0 la 100% se realizează în doar 90 de minute. Pe lângă multitudinea de moduri de fitness standard (alergare, înot, ciclism etc.), Amazon a introdus și două noi servicii pe bază de abonament, similare cu cele oferite de către Apple (Fitness+) și Fitbit. În prim plan se află Amazon Halo Fitness care va oferi antrenamente cardio, de forță, yoga, de exterior și mobilitatea prin intermediul lui Michael Hildebrand, Elena Cheung și Elisabeth Andrews. 

 

 

 

Alături de acest abonament sosește și Halo Nutrition, oferind planuri de nutriție personalizate utilizatorilor pentru a-și crea obiceiuri sănătoase și a ajunge la greutatea mult visată. Noul abonament costă doar 3.99 dolari pe lună, fiind mult mai accesibil față de variantele oferite de către competiție.

Halo View costă 80 de dolari și se comercializează momentan doar în SUA.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.