Jump to content

Fotbalistul "wonderkid" transferat de Juventus în vară, "dat dispărut"! Care este situația actuală


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Fotbalul are uneori parte de episoade neașteptate.

image.thumb.png.038369e2dce238b2024f6e4e431614de.png

Mohamed Ihattaren, fotbalistul transferat de Juventus în această vară de la PSV și împrumutat la Sampdoria, refuză să se mai prezinte la antrenamente.

Ihattaren nu vrea să mai revină în Italia

Mohamed Ihattaren, fotbalistul de 19 ani, a fost transferat de Juventus în vară pentru 2 milioane de euro, însă planul pe care torinezii l-au avut când l-au împrumutat la Sampdoria nu a dat roade.

 

Mijlocașul nu a apucat să joace vreun minut în Serie A, iar după ce a fost convocat la naționala de tineret a Olandei, aceesta nu a mai revenit în Italia și nici nu mai răspunde la telefon, anunță football-italia.net.

 

Sursa citată menționează că acesta a fost văzut în apropiere de casa părinților săi din Olanda. Tânărul fotbalist încearcă să scape și de agentul Mino Raiola, acesta fiind un alt motiv pentru care nu vrea să se mai prezinte la antrenamentele lui Sampdoria.

Ihattaren, văzut de presă drept un viitor star

Mijlocașul cu origini marocane a debutat la prima echipă a celor de la PSV pe când avea 16 ani, iar de atunci a primit din ce în ce mai multă încredere.

 

Marca l-a inclus în 2020 într-un top al celor mai buni tineri jucători care urmează să domine fotbalul mondial, alături de nume cunoscute precum Eduardo Camavinga sau Ansu Fati.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.