Jump to content

Cadoul primit de Max Verstappen, după ce a câștigat MP al SUA. Surpriza pusă la cale de Kelly Piquet


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Max Verstappen (24 de ani) a câștigat Marele Premiu al SUA, după o cursă cu start nebun și final incendiar, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

image.thumb.png.6b8af2b071e89e6ecbcd85c5f33085a8.png

Pilotul olandez de la Red Bull a avut parte de o surpriză plăcută, după finalul cursei. Kelly Piquet (32 de ani), prietena sa, extrem de mândră de Max, a postat un mesaj care l-a emoționat total pe acesta.

 

”Campionul meu! Niciodată nu încetează să impresioneze”, a fost reacția prietenei Kelly pe social media. 

 

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al SUA

A fost spectacol în etapa a 17-a a "Marelui Circ". Pe circuitul american de la Austin (Texas), startul a fost unul nebun. Verstappen, plecat din pole-position, a fost depășit de Lewis Hamilton în primul viraj, după ce olandezul a abordat trasa mai larg.

 

Primul moment-cheie a avut loc în turul 11, când Verstappen a intrat la boxe. Pilotul de la Red Bull și-a pus pneuri hard și a revenit pe pistă pe locul 5. La scurt timp, în turul 14, Verstappen a redevenit lider, după ce a intrat și Hamilton la boxe.

 

Al doilea moment-cheie a fost în turul 38, când Hamilton a schimbat pneurile și a ieșit pe circuit pe poziția a doua.

Max Verstappen, a opta victorie din 17 curse în acest sezon

Finalul a fost unul incendiar. În penultimul tur, Verstappen le-a strigat în cască celor de la boxe că îl încurcă Mick Schumacher (Haas), pe care l-a ajuns din urmă cu un tur. Acesta s-a ferit imediat, însă Max a pierdut ceva timp, iar Hamilton s-a apropiat la mai puțin de o secundă în ultimul tur.

 

Cu pneuri aproape terminate, olandezul a rezistat și a trecut ptimul linia de sosire. A fost a opta victorie din 17 curse disputate în acest sezon pentru Verstappen, care e lider în clasamentul piloților, cu 12 puncte peste britanicul de la Mercedes.

 

Pe locul 3 a sosit colegul lui Verstappen de la Red Bull, Sergio Perez, iar pe 4 s-a clasat Charles Leclerc, de la Ferrari. Locul 5 i-a aparținut lui Daniel Ricciardo, de la McLaren, iar al șaselea a sosit Valtteri Bottas, de la Mercedes.

 

  1. Peste două săptămâni urmează Marele Premiu al Mexicului, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.