Jump to content

Selecționerul Braziliei, criticat pentru că nu l-a convocat pe Vinicius, care are cel mai bun sezon din carieră


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Selecționerul Braziliei, Tite, este ținta criticilor în presa din Spania și Brazilia, după ce nu l-a inclus pe Vinicius Junior în lotul pentru meciurile din luna noiembrie, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

image.thumb.png.2dcdb341663171796e8c9f5071e4bf7f.png

 

Vinicius Junior (21 de ani) are cel mai bun sezon din carieră, reușind 9 goluri și 5 pase decisive în 14 meciuri pentru Real Madrid, în La Liga și Liga Campionilor.

 

Sâmbătă, Vinicius Junior a înscris ambele goluri ale “galacticilor” în victoria din deplasare cu Elche, scor 2-1, în direct pe Digi Sport 1.

Rezumatul meciului Elche – Real Madrid 1-2

Presa din Spania și Brazilia l-a pus la zid pe Tite pentru selecția făcută și pentru decizia de a ignora forma excelentă a lui Vinicius Junior.

 

“Care este criteriul de selecție al omului care a vorbit mereu despre meritocrație?”, “Incoerența lui Tite nu are sens”, “Nu există justificare pentru absența lui Vinicius”, sunt câteva dintre reacțiile din presă, potrivit AS.

 

Vinicius Junior are 7 meciuri pentru naționala Braziliei, dar n-a reușit să înscrie. În luna octombrie, a făcut parte din lotul echipei naționale pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 și a jucat în partida cu Venezuela.

 

Brazilia va înfrunta Columbia (11 noiembrie, Sao Paulo) și Argentina (16 noiembrie, San Juan) în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

 

Lotul convocat de către Tite:

  • Portari: Alisson Becker, Ederson Moraes, Gabriel Chapeco
  • Fundași: Danilo, Emerson Royal, Alex Sandro, Renan Lodi, Eder Militao, Lucas Verissimo, Marquinhos, Thiago Silva.
  • Mijlocași: Casemiro, Fabinho, Fred, Gerson, Lucas Paqueta, Coutinho
  • Atacanți: Antony, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Matheus Cunha, Neymar, Raphinha

 

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.