Jump to content

Capitolul la care Lionel Messi este cel mai slab fotbalist din Ligue 1 în acest sezon


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Lionel Messi a semnat în vară cu PSG, după ce nu și-a putut prelungi contractul cu Barcelona, din cauza situației financiare a clubului catalan.

image.thumb.png.d825ee477cbdbe906d59820c2efc20f1.png

La Paris, așteptările erau imense de la Lionel Messi în momentul transferului, dar, cel puțin până acum, prestațiile argentinianului nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Capitolul la care Lionel Messi este cel mai slab fotbalist din Ligue 1 în acest sezon

După meciul cu Lille, în care a fost schimbat la pauză, din cauza unor probleme musculare pe care le-a acuzat și în timpul săptămânii, Lionel Messi a ajuns la cinci partide jucate pentru PSG în Ligue 1, unde nu a reușit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

 

Lionel Messi nu doar că nu a înscrie vreun gol pentru PSG în campionat, ci, potrivit ESPN, este și fotbalistul din campionatul Franței care a tras cele mai multe șuturi cadrate fără să marcheze.

 

Astfel, argentinianul este, după 12 etape disputate din Ligue 1, jucătorul cel mai slab la eficiența șuturilor, cu zero goluri marcate din 15 șuturi.

Leonardo, despre situația lui Lionel Messi

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a explicat că forma lui Lionel Messi, dar și problemele musculare acuzate, trebuie puse pe seama deplasărilor pe care a trebuit să le facă fotbalistul pentru a juca pentru echipa națională.

 

E mai complicat. Messi a venit și două luni a stat mai mult la echipa națională decât la PSG, s-a dus, a venit, s-a dus, a venit, cu trei meciuri la fiecare acțiune. 

 

Când călătorești atât de mult, e greu. E normal să apară probleme musculare”, a declarat Leonardo, potrivit AS.com.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.