Jump to content

Vlad Chiricheș, criticat după ce Sassuolo a pierdut în ultimele 5 minute: ”A fost o eroare gravă!”

LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Vlad Chiricheș a fost titular la Sassuolo într-un meci de coșmar pentru echipa care învinsese pe Juventus în runda precedentă din Serie A.

image.thumb.png.883fd1ff00b4cc978471317bdc358ddf.png

Sassuolo a jucat acasă cu Empoli și a condus cu 1-0 până în minutul 84 după autogolul lui Tonelli din finalul primei părți.

Însă finalul a fost unul teribil. Chiricheș l-a faultat în careu pe Cutrone, iar Pinamonti a adus egalarea pentru oaspeți. 

Iar în al doilea minut al prelungirilor, Zurkowski a răsturnat situația și a adus o victorie nesperată pentru Empoli cu 2-1. 

A fost o eroare gravă a lui Chiricheș. L-a pierdut din marcaj pe Cutrone și apoi l-a secerat în careu provocând penalty-ul transformat de Pinamonti”, au scris italienii după meci.

Sassuolo este pe locul 12 în Serie A

Sassuolo ar fi legat 3 victorii la rând în Serie A.  

”Am fost naivi, imaturi pe final! Puteam face 2-0 de atâtea ori și pierdem cu 1-2! Îmi pun multe întrebări după un meci la care cele 3 puncte păreau ca și câștigate.

Cred că ne-am crezut prea devreme învingători, altfel nu-mi explic ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute”, a declarat antrenorul lui Sassulo, Alessio Dionisi, după meci.

După 11 etape, Sassuolo este pe locul 12 în clasament, cu 14 puncte. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.