Jump to content

Reacția lui Tătărușanu după penalty-ul apărat în derby + ce a spus italianul care deținea recordul vechi de 40 de ani

LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ciprian Tătărușanu a devenit eroul lui AC Milan în Derby della Madonnina - a apărat o lovitură de la 11 metri, intervenție care s-a dovedit crucială. 

image.thumb.png.b5d3a9009b2172414983bfb8a9fb3a76.png

Milan - Inter s-a încheiat 1-1 după două goluri în primele 20 de minute, iar goalkeeperul român a fost apoi providențial în finalul primei reprize.

Tătărușanu a respins execuția lui Lautaro Martinez - este primul portar al rossonerilor care apără o lovitură de la 11 metri în derby după 40 de ani!

Iar Ottorino Piotti, cel care reușise performanța de atunci nu s-a supărat deloc.

”Era printre puținele recorduri care rezistaseră, dar sunt bucuros deoarece astfel lumea și-a adus aminte de mine și de unul din episoadele frumoase ale carierei mele.

Tătărușanu este un portar care dă siguranță în poartă. Nu a jucat mult timp, dar are experiență, este constant în evoluții.

Iar la penalty, nu a fost deloc simplu, Lautaro a tras bine,tare și plasat. Bine că Tătă nu s-a lăsat în jos, a fost o paradă de zile mari”, a declarat fostul portar al Milanului.

Ciprian Tătărușanu: ”L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez

Iar românul a dezvăluit că nu a fost o simplă întâmplare.

“L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez cu tot staff-ul. Sunt fericit că am apărat, am vrut să fac la fel și la primul. L-am analizat pe Calhanoglu, dar și el mă știe pe mine! Sper să o țin tot așa.

Am văzut că s-a bucurat enorm și Steve Maignan (n.r. portarul titular al lui Milan care este accidentat), el știe cel mai bine ce înseamnă să aperi un penalty.

Suntem prieteni buni. L-am ajutat de când a venit, eu vorbesc limba franceză. Îmi pare rău că s-a accidentat, eu mă antrenez ca să fiu mereu pregătit. A venit această situație, acum joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Ciprian Tătărușanu într-un interviu pentru postul DAZN. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.