Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un nou teaser pentru Stranger Things, sezonul patru: când îl vei putea vedea


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

Un nou teaser pentru Stranger Things, sezonul patru: când îl vei putea vedea

 

Netflix dă publicului, în sfârșit, mai multe detalii tangibile ale intrigii sezonului patru din Stranger Things.

 

Serviciul de streaming a lansat un nou teaser care arată cum este viața pentru Eleven și Will acum, după ce s-au mutat din Indiana în California.

 

 

După cum ai putea ghici, viața nu este chiar atât de roz – ceea ce promite a fi o vacanță minunată de primăvară duce invariabil la mistere și o mulțime de confruntări cu forțele guvernamentale suspecte, inclusiv câte o explozie ocazională.

 

Doar  câteva pasaje din poveste au fost disponibile până acum. Netflix a prezentat Creel House aparent bântuită, un monstru uriaș, perioada lui Hopper în Rusia și întoarcerea doctorului Brenner. De asemenea, Eleven poate fi nevoită să-și confrunte viața trecută în noul sezon. Totuși, încă nu există un trailer complet.

 

Netflix a anunțat că va lansa abia în 2022 Stranger Things cu al patrulea sezon. Acest lucru era de așteptat, având în vedere procesul lung de dezvoltare și provocările filmărilor în timpul pandemiei.

 

Stranger Things sezonul 4 va avea premiera în vara lui 2022

 

Stranger Things este unul dintre cele mai vizionate titluri ale platformei de streaming. Platforma de filme a anunțat premiera acestuia: în 2022.

 

Stranger Things este un serial american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer. Acesta a fost produs, pentru platforma Netflix, de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment.

 

Dacă nu știi, acțiunea serialului se desfășoară în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana. Filmul se concentrează pe evenimentele legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret.

 

Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile sunt testate și viețile lor modificate, deoarece, ceea ce descoperă va schimba Hawkins.

 

Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019. Acum, urmează ca cel de-al patrulea să fie lansat în 2022, dar nu se știe perioada exactă. Cândva în vară, se aude.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.