Jump to content

Lansarea lui Steam Deck a fost amânată


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Steam-Deck-reclama-780x470.jpg

 

 

Doar puțin ne mai despărțea de una din cele mai interesante lansări spre final de 2021. Norocoșii care și-au asigurat o comandă pentru Steam Deck ar fi urmat să se bucure de consola portabilă a celor de la Valve luna viitoare, însă planurile dezvoltatorului au fost date peste cap.

 

Oare cine-i vinovatul?

 

Păi, după cum spuneam și în cazul Nintendo și Sony, criza de componente este cea care îngreunează producția la nivel global. Astfel, comenzile pentru Steam Deck ar începe să fie onorate abia din februarie 2022, iar programul rezervărilor a fost și el dat peste cap cu două luni.

 

Quote

Lansarea Steam Deck va fi întârziată cu două luni. Ne pare rău pentru asta; am încercat din răsputeri să compensăm cumva criza de componente, însă din lipsa resurselor, respectivele componente nu sunt livrate în timp util către fabricile noastre pentru a putea respecta data de lansare plănuită inițial. Potrivit estimărilor noastre refăcute, Steam Deck va începe să le fie livrat clienților în februarie 2022. Aceasta va fi și noua dată destinată rezervărilor. Toți cei care au făcut deja o rezervare își vor păstra ordinea priorităților, însă datele vor fi decalate.

 

 

Steam Deck

 

 

Asta este ghinion pentru cei mai nerăbdători care nu au fost pe fază și n-au efectuat precomenzi în timp util. Aceștia nu vor mai primi consola handheld la mijlocul anului viitor, ci vor fi nevoiți să aștepte până spre final de 2022. Cât despre cei care au precomandat Steam Deck, aceștia își vor asigura un exemplar începând din luna februarie.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.