Jump to content

Un antrenor din Germania, anchetat pentru folosirea unui certificat de vaccinare fals

LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Antrenorul echipei germane Werder Bremen, Markus Anfang, este anchetat de poliţie pentru că ar fi folosit un certificat fals de vaccinare COVID-19.

image.thumb.png.70ce307922415970b66ef315fd181a64.png

Markus Anfang neagă acuzațiile

Werder Bremen, ocupanta locului opt în liga secundă a Germaniei, a confirmat desfășurarea unei anchete în acest caz.

Markus Anfang (47 de ani) a negat acuzațiile și a susținut că a urmat toate procedurile normale pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus.

''Într-o discuţie personală cu conducerea, Markus Anfang a respins cu hotărâre acuzaţiile categorice şi susţine că este complet vaccinat şi nu a utilizat un certificat de vaccinare falsificat'', se arată într-un comunicat al clubului din Bremen.

Werder Bremen se pregătește pentru meciul cu Schalke 04, programat sâmbătă, 20 noiembrie, în etapa a 14-a din Bundesliga 2.

''La fel ca fiecare altă persoană vaccinată cu ambele doze, eu mi-am făcut vaccinul într-un centru oficial şi am primit autocolantul corespunzător în paşaportul meu galben pentru vaccin. L-am dus la farmacie şi a fost digitalizat, iar eu am presupus în mod firesc că totul este în ordine. Sper că problema se va lămuri rapid'', a spus Markus Anfang, într-un comunicat.

Anfang a preluat-o pe Werder Bremen la începutul anului 2021, după ce anterior le-a antrenat pe Darmstadt, FC Koln şi Holstein Kiel.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.