Jump to content

Răsturnare de situație în cazul lui Sergio Ramos! Când ar putea debuta, de fapt, fundașul lui PSG măcinat de accidentări


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Sergio Ramos (35 de ani), fundașul lui Paris Saint-Germain, mai are de așteptat până să debuteze la formația franceză, în ciuda faptului că a fost transferat în urmă cu mai bine de patru luni.

image.thumb.png.a9e998124e6b78b8314ae99ceaae779d.png

Răsturnare de situație în cazul lui Sergio Ramos! Când ar putea debuta, de fapt, fundașul lui PSG măcinat de accidentări

Chiar dacă fundașul s-a pregătit alături de echipă în perioada recentă, după o lungă pauză cauzată de o accidentare, stafful medical al lui PSG a decis ca Sergio Ramos să nu fie inclus în lot pentru meciul PSG - Nantes, programat sâmbătă, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

Conform As, stafful lui PSG nu dorește să riște și consideră că este prea devreme pentru Sergio Ramos să fie inclus în lot. Ultimul meci oficial al spaniolului a fost pe 5 mai, cu Chelsea, în Liga Campionilor, când îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

 

Debutul lui Sergio Ramos la PSG s-ar putea produce săptămâna viitoare, la meciul din campionat cu St. Etienne, mai scrie sursa citată, care precizează că sunt șanse infime ca spaniolul să apară pe teren la partida cu Manchester City, din grupele Champions League, care se joacă miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

Pe lângă Sergio Ramos, antrenorul Mauricio Pochettino nu se va putea baza la meciul cu Nantes nici pe Marquinhos și Donnarumma, care au acuzat probleme medicale.

Sergio Ramos nu a mai jucat din luna mai

De altfel, fundașul central a avut probleme de natură fizică pe tot parcursul anului.

 

Sergio Ramos s-a accidentat frecvent începând cu luna ianuarie și, din dorința de a-și ajuta echipa, Real Madrid și naționala Spaniei, nu s-a recuperat niciodată complet și problemele medicale au revenit.

 

Sergio Ramos a bifat doar șapte apariții pe gazon în acest an, cinci pentru Real Madrid și două pentru naționala Spaniei, ultima pe 5 mai, în Chelsea - Real Madrid 2-0.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.