Jump to content

Apple iPhone 13 Pro: Design masiv, dar familiar, dar tot masiv...

A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Apple iPhone 13 Pro: Design masiv, dar familiar, dar tot masiv...</b>Mă aşteptam ca iPhone 13 Pro să îmi vină că o mănuşă după aproape 2 ani de folosit un iPhone 11 Pro. Am fost surprins totuşi să constat că telefonul e masiv şi greu şi asta cu o diagonală de 6.1 inch. Galaxy S21 la 6.2 inch e clar mai manevrabil

Mă aşteptam ca iPhone 13 Pro să îmi vină că o mănuşă după aproape 2 ani de folosit un iPhone 11 Pro. Am fost surprins totuşi să constat că telefonul e masiv şi greu şi asta cu o diagonală de 6.1 inch. Galaxy S21 la 6.2 inch e clar mai manevrabil.

Acest iPhone este disponibil pe nuanţe ca auriu, argintiu, Sierra Blue (pe care îl avem noi) şi Graphite. Rama sa lucioasă şi plată este din oţel inoxidabil şi atrage multe amprente şi grăsime, vei simţi nevoia să o cureţi des. Asigură totuşi o priză bună şi a fost readusă în actualitate în 2020 pe seria iPhone 12 ca un "throwback" la seria iPhone 4. Telefonul are sticlă în spate şi faţa, iar în fată avem şi protecţia ultrarezistenta Ceramic Shield. Nu uităm şi de certificare IP68, în cazul de faţă asigurând rezistența la praf, dar şi la scufundare în apă până la o adâncime de 6 metri timp de 30 de minute. 

Apple iPhone 13 Pro - Unboxing: Apple-iPhone-13-Pro_025.jpg

Bretonul s-a micşorat cu 20%, iar lentilele camerei din spate par uriaşe faţă de cele de pe iPhone 11 Pro spre exemplu. Cat despre dimensiuni, terminalul măsoară 7.7 mm în talie şi cântăreşte 204 grame, foarte mult pentru o diagonală de 6.1 inch. Ca idee iPhone 12 Pro avea 189 game. Construcţia e solidă, materialele sunt premium, dar când pui telefonul pe o suprafaţă plată, protuberanța camerei îl va face să "joace", deci o husă nu ar strica pentru a completa restul de grosime.

Apple iPhone 13 Pro - Galerie foto Mobilissimo.ro: Apple-iPhone-13-Pro_107.jpg

Sursa

• .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.