Jump to content

“Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus!” Cum a fost pozată “rebela tenisului românesc” și ce a răspuns


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

La două luni de la deschiderea contului de Twitter, Andreea Prisăcariu (21 de ani) a ajuns la peste 22.000 de urmăritori. Sportiva este foarte activă pe această rețea socială, unde interacționează foarte des cu fanii.

image.thumb.png.1fd0327ef30a7c026d2dc951b0b02538.png

Andreea Prisăcariu, "rebela tenisului românesc"

În ultima postare, sportiva apare într-un autobuz, într-o costumație inedită. "Travel fashion with Andreea", este mesajul jucătoarei de tenis.

"Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus…Bravo, Andreea!", este comentariul unuia dintre useri.

 

"Dar ce are autobuzul? Îmi place și cu trenul și cu tramvaiul și pe jos, etc.", a fost răspunsul Andreei.

Andreea Prisăcariu, printre cele mai tatuate jucătoare din WTA

Tatuajele, vestimentația inedită și machiajul cu care a intrat pe teren i-au adus româncei mii de urmăritori pe rețelele sociale, depășind-o chiar și pe campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, la acest capitol.

 

Fosta campioană națională la juniori, aflată acum pe poziția 335 în circuitul WTA, are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele având câte o semnificație.

"Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

 

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine", a povestit  Andreea Prisăcariu, potrivit GSP.ro.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.