Jump to content

Test Drive Unlimited 2

BlacckMann
 Share

Recommended Posts

L-am jucat si eu. Jocul in sine merita nota 9,pacat de controlul masinii care este praf..Necesita un volan de preferat ca sa jucati OK .

Grafica : 9/10

Story : 10/10

GamePlay : 8/10 .

L-am jucat si eu. Jocul in sine merita nota 9,pacat de controlul masinii care este praf..Necesita un volan de preferat ca sa jucati OK .

Grafica : 9/10

Story : 10/10

GamePlay : 8/10 .

Voi nu stiti sa jucati un joc frate, asa mai zicea si un prieten " volan idiot merge nasol la curbe ", nu stiti sa apreciati masina si drumul e si normal daca intru cu 100-160 in curba ..te crezi la Tokyo Drift? ia intra cu 80 - 70 sa vezi ce usor merge, eu deja il joc am ajuns in Hawaii :D

Jocul a aparut, l-am luat si eu , nu am jucat TDU 1, dar acesta la grafica mi se pare 9/10, la condus recomand volan ( mie nu mi-a mers cu gamepad ) , m-am distrat 2-3 zile cu el , dar nu sunt fan chiar asa mare. Cine este "fan" poate sa-l incerce ca nu va fi dezamagit !

Guest DonBaxter16

download de pe siteuri de torrent

@Post facut aiurea.

Merge bine jocul. Mai ales de pe volan invat sa conduc peste 2 ani dau permisul. :)>-

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.