Jump to content

Nicolae Stanciu a reacționat după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia. Mesajul clar al mijlocașului


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Rangers v Slavia Praha - UEFA Europa League Round Of 16 Leg Two

 

Anamaria Prodan a anunțat că lucrează în această perioadă la un transfer al lui Nicolae Stanciu, de la Slavia Praga la un o echipă din afara Europei.

 

Mijlocașul de 28 de ani a reacționat și a transmis că, pentru el, prioritatea este reprezentată de rămânerea la Slavia Praga, unde mai are contract încă un an și jumătate.

”Acum încerc să finalizez transferul lui Stanciu. E surpriză unde. Nu în Europa. În rest, vedem ce o să se întâmple. Cu Stanciu cred că se va finaliza acum. Am fost foarte aproape și sezonul trecut. Undeva unde trebuie să câștige bani acum. La căldură, că uite ce frig e aici” - Anamaria Prodan, pe 26 decembrie

 

Nicolae Stanciu a reacționat după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga

 

Nicolae Stanciu și-a motivat alegerea anunțând că își dorește să câștige în continuare trofee, ceea ce are șanse mari să realizeze dacă va continua la Slavia.

”Din vară intru în ultimul an de contact și iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit GSP.ro.

 

Întrebat ce ar alege între o ofertă superioară din punct de vedere financiar și rămânerea la Slavia Praga, Nicolae Stanciu a reiterat că își dorește să continue la campiona Cehiei.

”Depinde unde în străinătate și depinde de echipă. Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima șansă pentru tot ce-am trăit aici și câte mi-a oferit”, a recunoscut Nicolae Stanciu.

 

Nicolae Stanciu a câștigat trei trofee cu Slavia Praga

 

Transferat în vara anului 2019 pentru 4 milioane de euro, după o scurtă experiență nefastă la Al-Ahli, în Arabia Saudită, Nicolae Stanciu a devenit în scurt timp jucător de bază la Slavia Praga.

Cu formația din Capitala Cehiei, Nicolae Stanciu a câștigat două campionate, 2020 și 2021, și o Cupă, în acest an.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.