Jump to content

Manchester City i-a contactat agenții lui Vinicius Junior! Florentino Perez, decis să contraatace


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Real Madrid v Shakhtar Donetsk - UEFA Champions League

 

Potrivit publicației catalane El National, managerul celor de la Manchester City și-a mandatat superiorii să-l aducă pe Vinicius Junior pe Etihad Stadium, cât mai curând posibil. Conform sursei citate, englezii au avut primele contacte cu agenții brazilianului.

În acest sezon, Vinicius Junior are are 15 goluri și 9 pase de gol în 27 de partide pentru Real Madrid, în toate competițiile. În același timp, a devenit cel mai valoros jucător din La Liga, fiind cotat de Transfermarkt.de la 100 milioane de euro.

 

Vinicius Junior, dorit de Pep Guardiola la Manchester City!

 

Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, se teme să nu pățească precum în cazul unui alt star brazilian trecut prin capitala Spaniei.  În 2008, Robinho era considerat unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume, a cerut o mărire consistentă a salariului, însă Florentino Perez a refuzat.

 

La scurt timp, Robinho a cerut să fie vândut și a ajuns la Manchester City, pentru 43 de milioane de euro. Realul îl cumpărase de la Santos, în urmă cu trei ani, pentru  24 de milioane de euro.

Așadar, Florentino Perez vrea să evite o astfel de situație și are pregătită o nouă ofertă salarială pentru Vinicius Junior. Brazilianul are contract până în 2024, însă nu se află în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lot. Acest lucru ar putea să schimbe curând, în tentativa de a o ține la distanță pe Manchester City.

 

Sursa citată anunță că Vinicius Junior se simte foarte bine pe ”Santiago Bernabeu”, iar o ofertă de mărire a salariului poate fi bine venită pentru el.

Manchester City l-a vândut pe Ferran Torres la Barcelona și este pe cale să-l piardă și pe Raheem Sterling, care l-a anunțat pe Guardiola că ar vrea să părăsească clubul la finalul anului. Venirea lui Vinicius Junior ar pica într-un moment potrivit pentru Pep Guardiola, chiar dacă șansele de reușită par mici în acest moment.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.