Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Steam Lunar Year Sale 2022 este prima campanie de reduceri a noului an


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

spacer.png

 

Steam ne-a obișnuit cu campanii de reduceri din ce în ce mai dese, iar fiecare început de an este marcat de Lunar New Year Sale. Anul care abia a început nu este cu nimic mai diferit și chiar dacă Valve nu a confirmat nimic, informațiile au ajuns pe internet prin intermediul dezvoltatorilor care au aflat din timp despre această campanie.

 

Așadar, pregătiți-vă portofelele! Steam Lunar New Year Sale 2022 începe mâine, pe data de 27 Ianuarie, ora 20:00. Campania se va desfășura până pe data de 3 Februarie (inclusiv) și cu asta, avem parte de prima sesiune de reduceri din noul an. Bine, Winter Sale s-a întins și peste primele zile din Ianuarie 2022, însă a început în decursul anului trecut.

 

Reducerile vor fi probabil cam aceleași, cu mici diferențe ici-colo. Chiar și așa, este o ocazie bună să puneți mâna pe unele jocuri pe care poate le-ați ratat în iarnă, atunci când cheltuielile de sărbători erau mai importante. Iar pentru cei care au plasat o pre-comandă pentru Steam Deck, e o șansă bună să-și pregătească librăria de jocuri cu titluri verificate de Valve.

 

sursa: zonait.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.