Jump to content

SmartPhone-ul 5G BlackBerry este anulat!

Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

<b>Smartphone-ul 5G BlackBerry este anulat! Onward Mobility pierde licența de utilizare a numelui companiei</b>În 2021 aflam că cei de la BlackBerry, companie aflată acum sub umbrela Onward Mobility, ne pregătesc un prim smartphone cu conectivitate 5G. Lunile au trecut, dar telefonul nu a debutat, fiind amânat până în 2022. La începutul acestui an, Onward Mobility

n 2020 aflam că cei de la BlackBerry, companie aflată acum sub umbrela Onward Mobility, ne pregătesc un prim smartphone cu conectivitate 5G. Lunile au trecut, dar telefonul nu a debutat, fiind amânat până în 2022. La începutul acestui an, Onward Mobility a postat un anunț pe blogul său prin care se justifica față de entuziaști cu privire la amânarea acestei lansări, spunând că debutul a fost amânat din cauza crizei semiconductor.

Cu toate acestea, chiar luna trecută au fost vândute patente în valoare de peste 600 de milioane de dolari. Azi aflăm că nu va mai exista un telefon BlackBerry, compania pierzând dreptul de a utiliza numele brand-ului.

Informațiile sosesc prin intermediul fondatoruluiCrackBerry.com, Kevin Michaluk. Iată ce spune acesta:

„Compania este moartă de ieri. E timpul să depășim situația. Informațiile sunt confirmate din mai multe surse și ar trebui să vă amintiți că nu am semnat NICIODATĂ un NDA cu ei, deși mi-au oferit posibilitatea."

"Vom vedea dacă cei de la Onward Mobility vor publica o postare formală pe blog sau nu, însă aș zice că John Chen /BlackBerry preferă să dispară în liniște (în mod clar a terminat cu telefoanele), iar acum ar fi mai bine să uităm cu toții de această epavă. Ei bine, „epavă” e mult spus deoarece asta ar fi însemnat să construiască ceva iar apoi să-l distrugă. Nu au ajuns niciodată atât de departe."

"Majoritatea noilor afaceri eșuează, așa că vestea nu ar trebui să fie șocantă. Sunt sigur că au fost oameni implicați care au plecat cu intenții bune și au depus un efort real pentru a face lucrurile să se întâmple, dar evident, au fost incapabili la nivel de execuție. E păcat însă că atât de mulți oameni au fost târâți pentru atât de mult timp pentru ca totul să se termine așa."

"Din nou, vă reamintesc că nu am semnat un NDA, dar nici nu îmi pot dezvălui sursele, așa că anunțul poate părea vag momentan. Sunt sigur că vom avea mai multe detalii în viitor…de obicei  apar odată ce oamenii încep să vorbească”

blackberry-5g_592x304.jpg

Vă reamintesc că Onward Mobility a preluat BlackBerry de la TCL în luna august a anului 2020, atunci când compania ne promitea un prim smartphone cu conectivitate 5G în 2021. De asemenea, în urmă cu o lună Onward Mobility reitera vestea, spunând că sunt pregătiți să lanseze acest model până la urmă.

sursa: sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.