Jump to content

Nubia Z40 Pro acum in imagini oficiale: are ecran curbat si un model de camera generos in spate

Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

<b>Nubia Z40 Pro acum în imagini oficiale; Are ecran curbat și un modul de cameră generos în spate</b>În mai puțin de o săptămână ZTE pregătește lansarea unui nou flagship pe piață și asta după ce ieri brandul prezenta smartphone-urile de gaming Nubia Red Magic 7 și Red Magic 7 Pro despre care v-am vorbit aici. Cât despre următorul model

În mai puțin de o săptămână ZTE pregătește lansarea unui nou flagship pe piață și asta după ce ieri brandul prezenta smartphone-urile de gaming Nubia Red Magic 7 și Red Magic 7 Pro despre care v-am vorbit aici. Cât despre următorul model, acesta este Nubia Z40 Pro și l-am tot avut menționat prin leak-uri grație camerei sale foto cu obiectiv de 35mm și senzor custom IMX787.

Astăzi îl vedem pe Z40 Pro într-o serie de imagini oficiale care scot la iveală design-ul adoptat. În spate avem un finisaj mat, iar zona superioară este destinată modului generos de cameră foto care găzduiește un setup triplu și bliț-ul dual, urmând ca în dreapta să avem o zonă glossy la prima vedere pe care este inscripționat logo-ul nubia.

Nubia Z40 PRO

Vedem telefonul și din față acolo unde remarcăm ecranul curbat lateral și muchiile foarte înguste, cât și camera selfie decupată central sus. Din informațiile anterior ajunse online știm că Nubia Z40 Pro va avea suport pentru încărcare rapidă la 120W, până la 16 GB RAM și procesor Snapdragon 8 Gen1 la interior.

sursa: sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.