Jump to content

Problema Logare in Joc, Addonuri?

LikEeE
 Share

Recommended Posts

Salut,

Probabil doar ce ti-ai instalat windows-ul si ai aceste probleme, iti recomand sa instalezi majoritatea pachetelor de c++, aici gasesti un link de la microsoft: https://docs.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170

Pe langa asta, incearca sa instalezi si cleo deoarece este esential pentru moduri.

Incearca sa le instalezi si probabil nu o sa mai ai probleme.

On 2/22/2022 at 5:20 PM, South Spark said:

Salut,

Probabil doar ce ti-ai instalat windows-ul si ai aceste probleme, iti recomand sa instalezi majoritatea pachetelor de c++, aici gasesti un link de la microsoft: https://docs.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170

Pe langa asta, incearca sa instalezi si cleo deoarece este esential pentru moduri.

Incearca sa le instalezi si probabil nu o sa mai ai probleme.

Nu mi-am instalat windows, au fost probabil niste updateuri. Am innstalat ceea ce mi-ai spus dar fara folos. Tot primesc crash cand am addonurile .  

Salut, am și eu o problema la website pe PC.

Când încerc să intru bag parola nume, dar îmi cere aia sa apes că nu sunt robot... Și mie nu îmi apare, am incercat de pe yt și tot nu apare ăla sa apas că nu s robot

Ce sa fac că sa apară..

On 3/2/2022 at 5:09 PM, . Eu. said:

Salut, am și eu o problema la website pe PC.

Când încerc să intru bag parola nume, dar îmi cere aia sa apes că nu sunt robot... Și mie nu îmi apare, am incercat de pe yt și tot nu apare ăla sa apas că nu s robot

Ce sa fac că sa apară..

Deschide un ticket pe forum.b-zone.ro/support sau adresează întrebarea în secțiunea de Q&A.

Încearcă să îți faci un utilizator nou, am pățit să nu îmi meargă modurile ce cer sampfuncs pe un utilizator vechi, @ LikEeE , dacă ai samp addon nu vor funcționa modurile ce solicită librăria sampfuncs.

Topic vechi, sper că ai rezolvat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.