TaviiG Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Nick-ul tau: eagle_17 Server: rpg1 Descrierea bugului: nu pot lua taskuri noi, iar cele vechi nu imi mai apar, spune ca pot schimba taskurile dar cand dau y nu mi le schimba. Metionez ca am doar 13 taskuri din 20 cate ar trebui sa am astazi sa fiu la zi cu ele. Screenshot(s): https://postimg.cc/gallery/xzR16Yw/41959af3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Și mie mi s-a întâmplat asta. Poți da relog ca să-ți apară task-urile pe care le-ai luat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 @ TaviiG poți să ne zici dacă ți-au apărut în cele din urmă taskurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts