Jump to content

A plecat de la FCSB după doar 62 de minute! Unde a fost surprins Vadim Rață

TANK
 Share

Recommended Posts

Vadim Rață nu mai evoluează pentru FCSB.

de-ce-sa-mi-fie-frica-de-patron-ma-bate-nea-gigi-vadim-rata-reactie-savuroasa-la-conferinta-de-presa_size6.png.4f8435a454c618eb9539048e24327cd3.png

Vadim Rață (29 ani) a sosit la FCSB în vara acestui an, în schimbul a 300.000 de euro. Adus de la FC Voluntari de Mihai Stoica (57 ani) și Nicolae Dică (42 ani), mijlocașul central nu l-a impresionat pe Gigi Becali (64 ani), care l-a trimis înapoi la clubul din Ilfov. 

„Gigi e foarte nemulțumit de Rață. A zis: 'Bă, m-am luat după voi'. Noi niciodată nu putem să știm cum face un jucător tranziția de la o echipă la alta. (n.r - E posibil să plece de acum?) Rață poate să plece doar la Voluntari, nu știu, habar n-am ce discuții sunt, dar asta e realitatea”, a declarat Mihai Stoica.

Ciprian Marica, indignat de decizia FCSB-ului

„Să avem puțină răbdare cu băiatul. De abia a venit, lăsați-i și lui puțin timp de acomodare, de adaptare. Stai, că poate o să funcționeze. Știi care e ideea? Noi luăm jucători și vrem să fie ca o piesă de teatru, să îl punem și să funcționeze. Dă-i, mă, puțin timp, acomodează-l cu echipa. Faptul că FCSB este jos în clasament nu este din cauza unui jucător.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.