Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Ministrul Sănătății: Odată cu revenirea la școală, interacțiunile dintre copii sunt mai frecvente, iar numărul de viroze crește, dar nu am observat ni


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

Alexandru-Rafila-gov-ro-e1664215592506.jpeg?fit=820%2C615&ssl=1

 

Numărul de viroze este în creștere, o creștere care era așteptată, deoarece școlile au început cu două săptămâni mai devreme decât de obicei, iar odată cu revenirea la școală, interacțiunile dintre copii sunt mai frecvente, a declarat luni ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, citat de HotNews.ro.

”Am văzut niște informații în presă în care se spunea că ar exista foarte multe viroze, care au umplut spitalele, forme grave și așa mai departe. Noi am verificat, DSP a verificat, și nu am constatat o situație ieșită din comun”, a explicat Alexandru Rafila.

 

„Este o anumită creștere, care era așteptată, pentru că școlile au început cu două săptămâni mai devreme decât de obicei. Odată cu revenirea la școală, interacțiunile dintre copii sunt mai frecvente, iar numărul de viroze crește. Dar nu am observat niciun fel de patologie neobișnuită în această perioadă”, afirmă ministrul Sănătății.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.