Jump to content

Robert Lewandowski a dezvăluit cum s-a integrat atât de bine la FC Barcelona: ”Este de ajutor”.

VuIpe
 Share

Recommended Posts

NzFiMWQwOTc1YzFhZmI0ODE0OTNhYjM1YWI0.thumb.jpg

Secretul formei lui Robert Lewandowski la FC Barcelona

Robert Lewandowski spune că s-a integrat rapid la FC Barcelona pentru că majoritatea oamenilor de la club comunică în limba engleză, iar acest lucru i-a făcut acomodarea mul mai ușoară. În acest moment, polonezul învață limba spaniolă.

”Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a spus Robert Lewandowski, potrivit Kanal Sportowy.

În nouă meciuri la FC Barcelona, Robert Lewandowski a reușit să înscrie de 12 ori și să ofere două pase decisive.

Robert Lewandowski l-a "fermecat" pe Xavi

După reușita lui Robert Lewandowski cu Mallorca, antrenorul Xavi Hernandez a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului polonez.

”Încă o dată a făcut diferența, dar și linia defensivă și jocul de pase au contat. Un joc corect, fără strălucire, dar am luat trei puncte foarte importante.

Pe acest stadion va fi greu să fie luate puncte. Lewandowski este un jucător care garantează. Este un marcator, un jucător de top, unul dintre cei mai buni jucători din lume, dacă nu cel mai bun.

Pe lângă faptul că marchează, este important cum joacă, cum face pressing şi ce le spune coechipierilor…

Totuşi, nu ar fi bine să ne rezumăm doar la Lewandowski şi Ter Stegen. E adevărat că sunt la un nivel stelar, dar toată echipa a jucat bine”, a spus Xavi, potrivit Marca.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.