AndreiAnime Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Nick-ul tau: Andoryu Server: rpg2 Descrierea bugului: Am avut in skin de barbat pe principal, am vrut sa-l dau pe secundar ca sa pot sa-l fac onyx. Dupa m-am dus la un binco sa-l echipez si nu mi l arata. Vreau sa dau trade inapoi sa-l dau inapoi pe principal si nu mi-l arata in trade Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Nu e bug. Nu-ți apare skinul pentru că trebuie să-l porți pe tine, iar dacă tu ai un skin de sex feminin nu vei putea purta skinuri de sex masculin decât dacă-ți schimbi sexul de pe /shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts