Jump to content

Saga jocurilor PUBG si Fortnite continua: Pubg ajunge in casa Fortnite, Epic Game Stores


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

Saga jocurilor PUBG și Fortnite continuă: PUBG ajunge în casa Fortnite, Epic Games Store

 

Faptul că jocurile Call of Duty vor fi disponibile timp de 10 ani pe consolele Nintendo nu este singurul anunț neașteptat făcut în aceste zile. Poate că este ceva în aer înainte de aceste Sărbători, care a determinat unele entități rivale să îngroape securea războiului.

 

PUBG ajunge în această lună în Epic Games Store. Reformulăm, pentru a înțelege mai bine: jocul care a dat naștere fenomenului battle royale ajunge în magazinul dezvoltatorului titlului care este cel mai mare rival al său.

 

Creatorii PUBG și Epic Games, compania care deține magazinul virtual, nu au fost chiar cei mai buni prieteni. După debutul titlului rival Fortnite, PUBG Corp a încercat să dea în judecată Epic Games, acuzând rivala că i-a furat ideea.

 

 

Astăzi, Fortnite este titlul mai popular, deoarece Epic Games a oferit un suport mai bun jucătorilor.

De cealaltă parte, nici proprietarii PUBG nu o duc rău. Versiunea mobilă a jocului este o mină de aur și a generat venituri de peste 9 miliarde de dolari de la debutul său pe piață în 2018 și până acum.

 

Decizia de a publica PUBG în Epic Games Store îi aparține companiei care controlează titlul, dezvoltatorul și publisherul Krafton din Coreea de Sud.

Utilizatorii de Epic Games Store vor putea juca titlul începând cu 8 decembrie.

 

sursa: Go4Games.ro

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.