Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

CES 2023: Acer anunţă boxa portabilă Halo Swing, cu acustică la 360 de grade, Google Assistant


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>CES 2023: Acer anunţă boxa portabilă Halo Swing, cu acustică la 360 de grade, Google Assistant</b>Acer a început pe 3 ianuarie 2023 balul lansărilor de la CES 2023 cu o serie de laptopuri, dar şi un produs atipic pentru compania care ne oferă de obicei terminale de gaming. E vorba despre Acer Halo Swing, o boxă portabilă, cu acustică la 360

 

Acer a început pe 3 ianuarie 2023 balul lansărilor de la CES 2023 cu o serie de laptopuri, dar şi un produs atipic pentru compania care ne oferă de obicei terminale de gaming. E vorba despre Acer Halo Swing, o boxă portabilă, cu acustică la 360 de grade şi Google Assistant.

 

Dispozitivul va avea o bază iluminată RGB şi un ecran tip matrice LED dot display, care se poate personaliza cu modele desenate de voi. Acel "ecran" afişează condiţiile meteo, alerte/notificări şi alte date utile. E compatibil cu Google Assistant, profitând de comenzi vocale pentru a seta alarme şi controla alte dispozitive smart din casă.

 

Acer Halo Swing 2

 

Ca şi mai vechiul Acer Halo, Halo Swing are o bază multicoloră, care iluminează puternic, suficient pentru un party. Luminiţele sunt sincronizate cu ritmul muzicii şi culorile se schimbă atunci când interacţionaţi cu Google Assistant. 

 

Halo Swing are o cureluşă detaşabilă din piele, care permite transportarea sa mai facilă. Rezistă şi la stropire uşoară, mulţumită certificării IPX5. Autonomia ajunge la 10 ore. Vine cu Bluetooth 5.2 şi tehnologie DTS. Pe lângă controlul prin aplicaţia Google Home, puteţi controla boxa şi prin aplicaţia dedicată de la Acer. 

 

Produsul costă 199 de euro şi va sosi pe piaţa în trimestrul 1 sau 2. 
 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/ces-2023-acer-anunta-boxa-portabila-halo-swing

Edited by Leventhe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.