AnDrEi20021 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Nickname : HyDr0g3n. Server: rpg2 Vreau doar sa adresez o întrebare Am luat ban pentru tentativa vânzare cont deoarece am pus /wt vând cont , am făcut-o deoarece am pierdut toți banii la poker(știam ca iau ban și ziceam că mă las , dar vreau sa joc in continuare) , se poate verifica că am pierdut banii Și vreau doar sa vă întreb dacă pot cumpăra un an sau dacă pot face ceva , chiar as vrea să mă joc samp pe aceasta comunitate , de la 0 nu as mai face o , chiar daca nu mai am cash pe contu ala am Skills la job uri făcute din greu. Pot sa fac cumva sa iau unban , și dacă da cat costa? va rog frumos , chiar as aprecia gestul. Edited January 19, 2023 by AnDrEi20021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
President Trump Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Salut, Fa o cerere de unban de pe contul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Salut, Dacă ai întrebări poți oricând să deschizi un ticket https://forum.b-zone.ro/support/ și să le adresezi acolo. Această secțiune e destinată raportării de buguri. Iar ca să-ți răspund la întrebare, șansele de unban sunt minime spre inexistente pentru sancțiunile de acest gen. Dacă erai conștient că primești ban făcând așa ceva, trebuia să fi fost conștient și că sancțiunea e permanentă și irevocabilă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts