Jump to content

OPPO Find X6 apare într-o randare cu iz realist, cu modul foto circular și carcasă cu aspect dual (piele + sticlă)

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO Find X6 apare într-o randare cu iz realist, cu modul foto circular și carcasă cu aspect dual (piele + sticlă)</b>OPPO urmează să anunțe seria de telefoane flagship OPPO Find X6. Conform tipster-ului Digital Chat Station, lineup-ul ar urma să sosească undeva în luna martie în China. Am văzut deja fotografii cu OPPO Find X6 Pro, dar azi apare și așa-zisa variantă

OPPO urmează să anunțe seria de telefoane flagship OPPO Find X6. Conform tipster-ului Digital Chat Station, lineup-ul ar urma să sosească undeva în luna martie în China. Am văzut deja fotografii cu OPPO Find X6 Pro, dar azi apare și așa-zisa variantă Vanilla din serie. În mod surprinzător, ar adopta un design diferit față de varianta Pro. Și-a făcut apariția într-o randare interesantă care subliniază faptul că telefonul ar putea adopta un aspect dual, având o carcasă din piele și sticlă. Detalii avem mai jos.

Randarea seamănă cu schemele pe care le vedeam în urmă cu ceva timp pe web. Pe atunci nu știam că e vorba despre varianta vanilla din serie și presupuneam că ar fi vorba despre OPPO Find X6 Pro. Ei bine, pare că varianta de bază din lineup ar aduce un modul foto circular în spate, iar carcasa sa adoptă un aspect dual, având atât sticlă, cât și piele în partea din spate. 

6390c3a23f0bf_592x292.jpg

Am mai văzut smartphone-uri fabricate din piele sau sticlă, dar o asemenea combinație nu îmi amintesc să fi văzut până acum. Nu arată rău, dar parcă combinația de alb + auriu nu e tocmai inspirată. Cele două materiale folosite aici împart și modulul foto în două părți, acesta având, de asemenea, un look dual (negru + gri). Observăm că telefonul are doi senzori foto în spate, dar și cameră telephoto pentru zoom. 

Se vehiculează că OPPO Find X6 are display de 6.74 inch în diagonală, cu rezoluție 1.5K+ (2772 x 1240 pixeli) și refresh rate de 120Hz. La interiorul smartphone-ului s-ar afla un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 și e posibil să primim memorie RAM LPDDR5 și stocare rapidă (UFS 4.0). În partea frontală ne așteptăm la o cameră selfie de 32 MP, iar în spate se află un senzor foto de 50 MP cu OIS. Bateria are 4800 mAh, conform certificărilor, iar alimentarea se realizează pe fir la 80W.

Nu avem încă detalii privind lansarea. Totuși, după cum menționam mai sus, tipster-ul Digital Chat Station e de părere că seria ar putea debuta până la finalul lunii martie în China, cel târziu în prima parte a lunii aprilie.

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/oppo-find-x6-apare-intr-o-randare-cu-iz-realist

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.