Jump to content

OPPO Reno 8T vine în Europa; Îl vedem în imagini, cu spate elegant, din piele

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO Reno 8T vine în Europa; Îl vedem în imagini, cu spate elegant, din piele</b>După ce seria OPPO Reno8 a ajuns în Europa toamna trecută, acum e rândul să apară şi un model derivat. OPPO Reno 8T tocmai a fost subiectul unei scăpări, care ni-l dezvăluie în două variante de culoare şi aduce şi specificaţii la pachet

După ce seria OPPO Reno8 a ajuns în Europa toamna trecută, acum e rândul să apară şi un model derivat. OPPO Reno 8T tocmai a fost subiectul unei scăpări, care ni-l dezvăluie în două variante de culoare şi aduce şi specificaţii la pachet. 

oppo reno 8t

Vedeam telefonul în GeekBench cu doar o săptămână în urmă şi pe atunci gurile rele spuneau că aveam să îl vedem lansat internaţional sub forma modelului OPPO F23. Smartphone-ul va avea la interior un procesor MediaTek Helio G99 şi a fost deja certificat în India. Acolo se va lansa în prima săptămână din februarie.

oppo reno 8t

Una dintre versiunile sale, cea cu spate portocaliu va avea spate cu textură de piele. Îmi aminteşte cumva de ASUS Zenfone 9 acest design şi look. Va avea un ecran plat cu decupaj pentru camera selfie în stânga şi o cameră triplă în spate. Nu avem prea multe specificaţii, în afară de procesor, 8 GB RAM şi Android 13.

Știm şi că va suporta încărcare la 33W. Personal mă aştept la o cameră triplă similară cu cea de pe OPPO Reno 8, adică 50 MP + 8 MP + 2 MP şi în faţă o cameră de 16 sau 32 MP. Văd că avem şi jack audio şi îmi place modelul de "cusături" din jurul camerei. Nu ar strica un preţ sub 1000 lei, dar probabil va fi mai apropiat de 1500 de lei. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/oppo-reno-8t-vine-in-europa-il-vedem-in-imagini-cu-spate-elegant-din-piele

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.