Jump to content

Descarcă fundalurile lui Samsung Galaxy S23 Ultra în 4K de aici

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Descarcă fundalurile lui Samsung Galaxy S23 Ultra în 4K de aici</b>A fost o săptămână mare pentru Samsung, care a prezentat în sfârşit seria Galaxy S23 în cadrul evenimentului Unpacked de pe 1 februarie 2023, iar acum ştim toate detaliile despre telefoane. Mai durează totuşi puţin până intră în magazine

A fost o săptămână mare pentru Samsung, care a prezentat în sfârşit seria Galaxy S23 în cadrul evenimentului Unpacked de pe 1 februarie 2023, iar acum ştim toate detaliile despre telefoane. Mai durează totuşi puţin până intră în magazine şi cine nu are răbdare poate să se consoleze descărcând wallpaper-urile de pe S23 Ultra.

E o colecție de fundaluri oferită de Samsung la rezoluţie 4K, iar în ultimii ani fundalurile oferite de Samsung au fost foarte apreciate. Şi eu l-am "furat" pe cel cu picătură de apă pe background negru şi l-am folosit pe PC. Cel de pe S20 Ultra, dacă vă amintiţi. Găsiţi wallpaper-uri statice bazate pe culoarea dispozitivului, pentru un total de 8 fundaluri care se pot seta pe homescreen, lockscreen sau oriunde altundeva doriţi.

Imaginile sunt mai degrabă abstracte şi difuze, în ceaţă, misterioase în acest an. Cel albastru mi se pare cel mai clar şi mai reuşit. Găsiţi AICI toate fundalurile dorite.Samsung Galaxy S23 Ultra se poate deja precomandaîn România, cu o reducere de 500 lei, iar versiunea de 512 GB costă cât cea de 256 GB. Telefonul aduce în sfârşit procesor Snapdragon în Europa în loc de Exynos, are cameră de 200 de megapixeli, zoom optic 10X şi stylus.

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/descarca-fundalurile-lui-samsung-galaxy-s23-ultra-in-4k-de-aici

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.