Jump to content

Impresii despre OPPO Find N2 Flip: cel mai mare ecran Cover de pliabil cu clapetă și cea mai bine ascunsă cută

Horia.
 Share

Recommended Posts

<b>Impresii despre OPPO Find N2 Flip: cel mai mare ecran Cover de pliabil cu clapetă și cea mai bine ascunsă cută</b>OPPO m-a chemat la Londra pe 15 februarie pentru a asista la debutul lui OPPO Find N2 Flip, cel mai nou telefon pliabil de pe piaţă şi a pune mâna pe el în premieră. Piaţa începe să se aglomereze în acest segment şi publicul începe să aibă

FacebookTwitterPinterestGoogle+

OPPO m-a chemat la Londra pe 15 februarie pentru a asista la debutul lui OPPO Find N2 Flip, cel mai nou telefon pliabil de pe piaţă şi a pune mâna pe el în premieră. Piaţa începe să se aglomereze în acest segment şi publicul începe să aibă de unde alege. La drept vorbind telefonul se lansase deja de câteva luni în China, deci nu era un mister pentru mine. A fost o ocazie bună totuşi de a afla ce îl face special.

Se duela cu Samsung Galaxy Z Flip 4, Huawei P50 Pocket (sau un succesor) şi Moto RAZR 2022 în acest an. OPPO nu e străină de telefoane pliabile, ba chiar de experimente: a fost prima care "s-a aruncat" la un telefon rulabil, OPPO X2 2021 şi a avut şi un pliabil Find N foarte apreciat inclusiv în recenzia noastră. Era mai compact decât Fold-urile şi mai uşor de manevrat. 

Să trecem totuşi la Find N2 Flip. Iată tot ce trebuie să ştiţi despre el, frumos cu liniuţa de la capăt, ca să fie mai lizibil:

• va costa în jur de 5000 de lei
  • are cea mai mare baterie de pe un pliabil cu clapetă: 4300 mAh şi se încarcă cel mai rapid, la 44W
  • are cel mai mare ecran extern de pe un pliabil cu clapeta, la 3.26 inch (Samsung are 1.9 inch pe Z Flip-uri, Moto RAZR 2.7 inch, Huawei P50 Pocket 1.04 inch)
  • din păcate îl simt cam sub utilizat: are 5-6 funcţii, acolo unde Z Flip 4 are 10
  • pe de altă parte balamaua este excelentă, lasă telefonul foarte flexibil şi lin în deschidere şi închidere, nu crispat
  • pliul, cută de pe ecran e mai bine ascunsă decât la orice alt pliabil, aşa mi s-a părut
  • procesorul e deosebit de puternic, un MediaTek Dimensity 9000+ care a rupt pe genunchi Snapdragon-uri în 2022
  • să vedem totuşi cum e răcit, la o talie de doar 7.5 mm
  • camerele au aportul Hasselblad şi Marisilicon, pentru extra procesare AI şi culori mai bine calibrate
  • ecranul extern poate afișa un animal de companie virtual, funcţii foto pentru selfie cu camera principală, 6 notificări, Quick Reply la aplicaţii de chat sau mail, timer, calendar, cronometru, meteo
  • nu are certificare IP din păcate
  • primeşte 4 ani de actualizări Android
  • mi se pare că accentul s-a pus mai mult pe camera selfie de 32 MP cu autofocus, cumva ea m-a impresionat mai mult decât cea duala din spate
  • nu sunt adeptul deloc al camerelor de 8 MP ultrawide, preferăm o cameră cu rezoluţie mai mare, una telephoto sau deloc
  • telefonul arată mai bine pe mov
  • e interesant să vedem şi un ecran vertical extern de data asta, nu doar rotund sau landscape
  • îmi place că se şi roteşte imaginea pe el, ceva ce lipsea la rivali
  • ecranul extern afișează şi captura audio, stil reportofon, dar şi Quick Settings
  • încape foarte uşor în buzunar, nu e exagerat de lat ca Moto RAZR 2022
  • deşi are ecran mai mare cu 0.1 inch decât Z Flip 4 şi Moto RAZR 2022, reuşeşte să fie mai compact şi închis şi deschis
  • riscă să semene mult cu Z Flip din profil şi să fie confundat
  • are şi el un soi de mod Flex, cu împărţirea ecranului în două, jumătate pentru captura foto/video şi jumătate pentru opţiuni
  • poate servi ca mod trepied uneori, când ai telefonul deschis la 90 de grade

Cam acestea ar fi ideile mele despre produs. Am văzut că a apărut şi o husă din material moale, pe culoare mov şi mi s-a părut că avem un ecran destul de luminos aici. Am tot frecat telefonul cu aplicaţii (benchmark nu rula, că era în demo mode), dar nu mi s-a părut că se încinge. Îmi place şi că ecranul extern cel mare te ajută cu o încadratura mai bună la selfie-uri, pentru că ai loc suficient să te aranjezi în cadru.

OPPO Find N2 Flip - Fotografii handson: OPPO-Find-N2-Flip_166.jpg

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.