Jump to content

Ești în rețeaua DIGI și ai iPhone? Odată cu actualizarea la iOS 16.4 primești acces la conectivitatea 5G

South Horia
 Share

Recommended Posts

<b>Ești în rețeaua DIGI și ai iPhone? Odată cu actualizarea la iOS 16.4 primești acces la conectivitatea 5G</b>Azi a debutat iOS 16.4 în variantă Beta pentru iPhone-urile compatibile. Am scris deja despre update, dar iată că am aflat o nouă informație recent, de pe forumul Softpedia. Utilizatorii care au instalat noul release au acum 5G pe iPhone în rețeaua

Azi a debutat iOS 16.4 în variantă Beta pentru iPhone-urile compatibile. Am scris deja despre update, dar iată că am aflat o nouă informație recent, de pe forumul Softpedia. Utilizatorii care au instalat noul release au acum 5G pe iPhone în rețeaua Digi Mobil. E o premieră națională, întrucât până acum doar telefoanele cu Android puteau accesa rețeaua 5G a operatorului. Se pare că Apple a reușit să ofere suport pentru orice rețea 5G, fără a mai fi nevoie de certificări. Avem și câteva teste de viteză mai jos.

Opțiunea 5G poate fi accesată doar de utilizatorii care au instalat iOS 16.4, versiune disponibilă doar în stadiu Beta momentan. Toți utilizatorii de telefoane Apple compatibile 5G vor putea accesa rețeaua DIGI 5G odată ce update-ul va fi livrat în variantă stabilă. Acest lucru ar trebui să se întâmple undeva în luna martie, cel mai probabil. Avem și teste realizate de utilizatorii forumului în capturile de mai jos.

digi-5g_592x425.jpg

La prima vedere, pare că rețeaua DIGI 5G se descurcă destul de bine. Merită însă menționat că acoperirea operatorului din România e redusă și functionează în banda de 3.7GHz, de tip sub6. În marile orașe din țară ar trebui să funcționeze bine

Sursa

Edited by Mr.Vasi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.