sLoww ToV Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) Salutare! Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets. Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru. Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta. Concursul începe pe data de 10 martie și se încheie pe data de 17 martie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere. O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare. Premiile o fie următoarele: 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD pe orice server RPG și un badge special pentru profilul de forum 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe orice server RPG 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe orice server RPG O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt: puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină; fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie; fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon. Modelul de postare si poza drept exemplu: [NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit. Numele din joc: Plutonium Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp. Mulțumim pentru participare și sperăm să vă placă acest nou concurs. Succes tuturor! Sposored by @ Kelton Logo by @ A n d r Edited March 9, 2023 by sLoww 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juvinho Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Numele din joc: Juvinho Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheama Sami si are aproape 8 ani, e fetita si mancarurile ei preferate sunt: merele, unt de arahide cu banana si paine prajita, oua, morcov si ardei gras. Este foarte retrasa si rusinoasa, iar in timpul zilei doarme. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedy Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 (edited) Numele din joc: Dedy Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: Albastru de Rusia O cheama Coco cu vârsta 5 luni si se joaca cu Maia catelul nostru Îi place mult sa se joace afară si ma duc la apa de baut vine Coco dupa mine pe drum Sunt învățați sa facă la litiera și mănâncă singuri si are 5 – 6 kg Este o rasa hipoalerginca perfectă pentru familiile cu copii și alergii. Este foarte jucăuș, îi plac provocările, energic și inteligent. Am 3 pisica Coco/Katy/Miki si 1 Cățelul Maia Edited March 10, 2023 by Dedy 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post eB R0xAnA Posted March 10, 2023 Popular Post Share Posted March 10, 2023 Numele din joc: R0xAnA Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: Am 10 pisici, cerinta zice o scurta descriere, dar nu am cum sa le fac la fiecare cate o descriere, asa ca o sa ii caracterizez pe toti la un loc, sunt dragalasi, jucausi si frumosi ca orice animal, varsta lor este incepand de la 5 ani(pisicul gri cu alb, pe numele lui DoDo, fotografiat in editia anterioara, nu am mai reusit sa ii fac poza acum, e gagicar si nu prea da pe acasa in perioada aceasta), urmat de pisica Flafy in varsta de 3 ani(siameza si totodata mama lui Negruta), apoi cei 3 frati in varsta de 10 luni Tomy(pisicul cu parul lung alb cu negru), Luna(pisica birmaneza, tot cu par lung, asemanatoare cu siameza), Mazlinuta(pisica neagra cu parul lung) si nu in ultimul rand inca 4 frati vitregi cu cei 3 enumerati anterior in varsta de 6 luni, pe numele lor Patrik(pisicul negru mic), Milka(pisica mica alb cu negru cu par lung), Sara(pisica mica alb cu negru cu par scurt, fotografiata pe cutia gri), Hugo(pisicul tot alb cu negru, cu par scurt, fotografiat pe cutia gri) si mama celor 7 frati in total, Negruta in varsta de aproape 2 ani(pisica neagra din ultima poza, dintr-o pisica neagra au iesit numai minuni dragalase). Dodo(poza din editia trecuta, nu am reusit sa ii fac alta poza, nu prea da pe acasa, e mare gagicare in perioada aceasta) Flafy Tomy(cu greu am reusit sa fac poza asta...si asta tot dupa gagici, nu ii ajunge cate are acasa) Luna Mazlinuta Patrik Milka Sara Hugo Negruta 62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu2003c Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Numele din joc:Claudiu99 Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheama Aysha,are aproape un an si este foarte activa.Ii plac foarte mult plimbarile in natura si sa interactioneze cu ceilalti patrupezi din jurul ei,fiind foarte prietenoasa si cu o fire foarte blanda. Las aici o poza cu ea, 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghita Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Numele din joc: Ghita Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este Peppa si este nazdravana casei. Are doar cateva lunite si are o energie grozava, imi cara tot ce prinde prin curte. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D O R I N Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Numele din joc: _Dorin_ Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: Aceasta minune are numele Tony, este o pisica foarte gingaşă, adora sa doarma, permanent este alaturi de mine, nu ma lasa nici pe o clipa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLoww ToV Posted March 23, 2023 Author Share Posted March 23, 2023 Salutare, după o săptămână de strâns poze și admirat diferite animaluțe, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit in decursul concursului. LOCUL I Câștigătorul locului I este @ eB R0xAnA cu armata ei de pisicuțe, zece la număr. Ca de obicei, pisicile fură toată atenția și adună cele mai multe voturi. Aceasta o să primească 1.000 GOLD și un badge special pe forum. LOCUL II Câștigătorul locului II este @ Dedy cu mini-armata lui de pisicuțe. Se pare că până în momentul de față, pisicile sunt foarte apreciate de către publicul nostru. Numele pisicuțelor le aveți în pozele de mai jos. Acestea au reușit să câștige premiul de 750 GOLD pentru stăpân. LOCUL III Câștigătorul locului III este @ Ghita cu cățelușa numită Peppa. A reușit să câștige inimile publicului împreuna cu 500 GOLD pentru stăpânul sau. Pare o cațelușă foarte cuminte și jucaușă în pozele următoare. Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare, chiar dacă ați fost puțini înscriși în aceasta ediție! Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts