Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

ASUS ROG Phone 7D apare în GeekBench cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>ASUS ROG Phone 7D apare în GeekBench cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2</b>Dacă ASUS ROG Phone 6D a apărut pe final de an 2022, ei bine succesorul, ROG Phone 7D pare a se ivi mai devreme în acest an. El a scăpat deja în GeekBench, cu dotări pe care nu le-am fi intuit neapărat

Dacă ASUS ROG Phone 6D a apărut pe final de an 2022, ei bine succesorul, ROG Phone 7D pare a se ivi mai devreme în acest an. El a scăpat deja în GeekBench, cu dotări pe care nu le-am fi intuit neapărat.

ROG Phone 7D va rula Android 13 din start şi a fost listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 şi 16 GB RAM. Ne intrigă acest CPU, deoarece Phone 6D adopta un MediaTek Dimensity 9000+ (plus o fantă de răcire), care a făcut furori la vremea sa ca performanţă. Între timp l-am văzut sosind şi pe OPPO Find N2 Flip şi fiind succedat de Dimensity 9200, prezent pe Vivo X90 Pro.

rog phone 7d

Seria ROG Phone 7 ar trebui să includă 3 smartphone-uri, conform sursei: ROG Phone 7, ROG Phone 7 Ultimate şi ROG Phone 7D. În restul GeekBench, ROG Phone 7D obţine 2021 puncte în sub testul single core şi 5697 puncte în cel multi core. Ca idee un Galaxy S23 Ultra obţine 1553 puncte în Single Core şi 5028 în Multi Core.

Sursa mai scrie că ROG Phone 7 va sosi cu 16 GB RAM şi 256 GB stocare, în vreme ce ROG Phone 7 Ultimate va avea 512 GB stocare. Toate cele 3 telefoane vor aduce ecrane AMOLED cu refresh rate de 165 Hz. Aşteptăm şi un upgrade de camere şi butoane tactile noi.

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/asus-rog-phone-7d-apare-in-geekbench-cu-procesor-qualcomm-snapdragon-8-gen-2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.