Jump to content

Xiaomi 13 Pro: Display net superior celui de pe Xiaomi 12 Pro


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 13 Pro: Display net superior celui de pe Xiaomi 12 Pro</b>Ecranul lui Xiaomi 13 Pro ste un LTPO AMOLED, de calitate, un panou de 6.78 inch cu unghiuri largi de vizualizare, 1 miliard de culori şi un cititor de amprente optic integrat în el. La microscop ne-a arătat că vine cu o configuraţie clasică de pixeli

 

Ecranul lui Xiaomi 13 Pro ste un LTPO AMOLED, de calitate, un panou de 6.78 inch cu unghiuri largi de vizualizare, 1 miliard de culori şi un cititor de amprente optic integrat în el. La microscop ne-a arătat că vine cu o configuraţie clasică de pixeli de tip Pentile Matrix. Avem şi decupaj pilulă centrat, pentru camera selfie. Privind capacitățile lui, el oferă 120Hz, Dolby Vision și HDR10+.

 

Faptul că e un panou LTPO înseamnă că refresh rate-ul poate coborî până la câţiva Hz, ducând la o economie semnificativă de energie. Are rezoluţie de 3200 x 1440 pixeli, protecţie Gorilla Glass Victus şi atinge până la 1900 de nits luminozitate, pe hârtie. Am văzut câteva live-uri de la Skrillex şi trailerul de la filmul Flash şi am avut parte de o gamă largă de culori, doar lucrăm cu un panou 10 bit aici.
 

Luminozitate display Xiaomi 13 Pro și ecranul văzut la microscop: Xiaomi-13-Pro_070.jpg

 

Pare mai luminos decât ecranul de pe Xiaomi 12 Pro, are unghiuri largi de vizualizare şi e responsiv şi satisfăcător inclusiv la jocuri. La testul cu luxmetrul am atins un impresionant 858 LUX, ceea ce face oficial acesta cel mai luminos telefon Xiaomi. E pe locul 4 în ierarhia noastră, peste Galaxy S23 Ultra şi S22 Ultra, dar şi Xperia 5 IV. Sub Galaxy S22+ şi vivo X90 Pro. Ca idee predecesorul Xiaomi 12 Pro atingea doar 557 LUX.

 

Ca de obicei pentru un Xiaomi, avem o sumedenie de opţiuni şi setări pentru ecran, de la luminozitate, la luminozitate la expunere la soare (Sunlight Boost). Culorile se pot calibra în modurile Viviv, Saturated şi Original. Prima este DCI-P3, a doua extra saturata şi a treia sRGB. Poţi umbla la temperatura culorii cu slidere la fiecare din opţiuni. Mai există, de asemenea, reglaje pentru saturare, nuanţa, contrast şi gama, dar şi tuning de fineţe pentru culori. Mai sunt şi setări avansate, dar deja se complica prea mult treaba.

 

Refresh rate-ul se poate seta între 60 şi 120 Hz, dar există şi modul Default, care e un soi de Auto. Poate scădea şi până la 1 Hz. Avem parte şi de Widevine L1 DRM, funcţii AI IMage Engine, cu upscaling şi un soi de conversie de la SDR la HDR. Rezoluţia se poate seta pe Full HD sau 1440p. 

 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/xiaomi-13-pro-display

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.