Jump to content

vivo X90 Pro: Design de flagship impetuos, cu piele vegană marmorată în spate, inspirat de spirala lui Fibonacci

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>vivo X90 Pro: Design de flagship impetuos, cu piele vegană marmorată în spate, inspirat de spirala lui Fibonacci</b>Dacă aș elimina sigla „vivo” aflată în spatele acestui telefon, tot aș recunoaște brand-ul de la care vine. Cumva compania reușește să ofere o identitate solidă telefoanelor sale, prin materialele folosite și prin aspectul general impetuos. Unii ar spune

Dacă aș elimina sigla „vivo” aflată în spatele acestui telefon, tot aș recunoaște brand-ul de la care vine. Cumva compania reușește să ofere o identitate solidă telefoanelor sale, prin materialele folosite și prin aspectul general impetuos. Unii ar spune că e un telefon masiv, doar că eu nu l-am perceput în așa fel.

vivo X90 Pro cântărește aproape 215 grame, la fel ca predecesorul, iar el are 9.3 mm în talie. Are parte de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, sticlă în față, ramă din aluminiu și spate acoperit cu piele ecologică marmorată. Această piele conferă terminalului aderență și e plăcută la atingere. 

vivo X90 Pro - unboxing: vivo-X90-Pro_014.JPG

La nivel global vine doar varianta Legend Black, dar recunosc că mi-ar fi plăcut să văd acea variantă cu piele de un roșu intens comercializată în China. Revenind la look, vivo spune că designul telefonului e inspirat de spirala lui Fibonacci. Vedem acest lucru în special în cazul modulului foto, care este amplasat pe partea stângă, inegal.

Acest modul e destul de generos în talie și îmi amintește cumva de Huawei Mate 50 Pro. Creează un loc confortabil de ținut degetul, mai ales dacă ești dreptaci, facilitând folosirea cu o singură mână. În față avem sticlă cu muchii mai curbate decât în cazul predecesorului. Nu știu dacă e un lucru bun sau rău, cert e că pe mine nu m-a deranjat în timpul meciurilor de PUBG. 

Revenind în partea din spate, aici vom găsi o linie orizontală denumită Skyline care are gravat textul „Xtreme Imagination”. Ea are rolul de a delimita zonele funcționale întrucât, dacă nu v-ați dat deja seama, design-ul e împărțit pe secțiuni, pentru a evidenția modulul foto generos aflat aici. E inspirat de designul camerelor profesionale și se numește „Big Eye”. El integrează trei senzori de top Sony. 

vivo X90 Pro - Galerie foto Mobilissimo.ro: IMG_6828.jpg

Modulul e clar generos și denotă impetuozitate. E acoperit cu sticlă rezistentă, Corning Gorilla Glass și un strat de protecție a suprafeței extrem de rezistent. Sticla lentilelor ZEISS atinge 6 pe scara Mohs de duritate minerală, terminalul fiind rezistent la cădere și zgârieturi. 

Butoanele sunt comode și amplasate la îndemână, în partea dreaptă. Am folosit telefonul atât folosind husa din pachet, căt și fără aceasta. Designul e confortabil, iar pielea din spate conferă aderență sporită. Finisajele sunt de excepție și nici nu mă așteptam la ceva diferit din partea vivo.

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/vivo-x90-pro-design

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.