Unickul. Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Nick-ul tau:Unick Server:Rpg b-zone 1 Descrierea bugului: Am castigat la wheel rob skill up si nu mi s-a pus, am dat si relog si tot. De dimineata am facut skill 3 la rob, si acum seara am castigat la wheel rob skill up si nu mi s-a pus, am uitat sa fac ca am castigat dar nu am stiut ca se pune automat, si dupa ce am dat /n si am vb cu un helepr am aflat ca nu mi s-a pus. Screenshot(s):https://imgur.com/a/NIGDqXC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanq Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) - Edited March 14, 2023 by stanq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Probabil confunzi tu skillul pe care-l aveai. În dimineața de 14.03 aveai la rob skill 2 cu 88% completare. Ai dat două roburi în ziua respectivă până să învârți de roata norocului, așadar ai ajuns la skill 2 cu 98% completare. Ai învârtit roata norocului, ai câștigat rob skill up și te-a trecut de la skill 2 cu 98% completare la skill 3 cu 0% completare. Așadar sistemul și-a făcut treaba, te-a trecut la următorul skill. El nu păstrează procentul de completare, nici nu are cum. Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts