Jump to content

Nokia X30 5G: Baterie în sfârşit satisfăcătoare, după câteva "bube" Nokia

Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Nokia X30 5G: Baterie în sfârşit satisfăcătoare, după câteva "bube" Nokia</b>Am învăţat să nu mă mai sperii de bateriile de 4000 de mAh şi un muc, după ce am văzut că la telefoanele Motorola a mers binişor şi această capacitate. Nokia X30 5G vine cu o baterie de 4200 mAh, cu încărcare la 33W, cu PowerDelivery 3.0. Fără încărcător

Am învăţat să nu mă mai sperii de bateriile de 4000 de mAh şi un muc, după ce am văzut că la telefoanele Motorola a mers binişor şi această capacitate. Nokia X30 5G vine cu o baterie de 4200 mAh, cu încărcare la 33W, cu PowerDelivery 3.0. Fără încărcător în cutie, din motive eco.

Să înceapă şi testele acum. Am dat drumul la serialul "1899" pe Netflix şi câteva lung metraje playate local. Am ajuns la 20 ore şi 8 minute de playback video, un scor excelent şi peste vivo V23 5G, Motorola Edge 30 şi Samsung Galaxy A53. E sub vivo V21, realme 9 Pro+ şi OnePlus Nord CE 2 Lite. În PCMark iar stăm bine: 15 ore şi 14 minute oferă acest telefon, după câteva modele Nokia care nu ne-au impresionat la acest capitol.

E peste vivo X80 Lite, Moto G82 şi OnePlus Nord 2T, dar sub Moto G52 şi Redmi Note 11 Pro 5G. Încărcarea se face în o oră şi 13 minute, iar după 30 de minute suntem deja la 70%.

Setările bateriei includ Power Saving, Super Power Saving şi avem şi Adaptive Battery, care se adaptează la modul de utilizare. 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/nokia-x30-5g-baterie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.