Jump to content

Samsung lansează un accesoriu "Camera Grip" cu buton shutter pentru Galaxy S23, plus un trepied modular


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung lansează un accesoriu "Camera Grip" cu buton shutter pentru Galaxy S23, plus un trepied modular</b>Samsung vine cu noutăți pe final de săptămână, odată cu lansarea unor accesorii dedicate telefoanelor din seria Galaxy S23. Vă amintesc faptul că smartphone-urile S23 au fost anunțate pe data de 1 februarie 2023 și că livrarea lor a început

 

Samsung vine cu noutăți pe final de săptămână, odată cu lansarea unor accesorii dedicate telefoanelor din seria Galaxy S23. Vă amintesc faptul că smartphone-urile S23 au fost anunțate pe data de 1 februarie 2023 și că livrarea lor a început din 17 februarie. Modelul Ultra a ajuns și la noi rapid, astfel că a primit și o recenzie detaliată, cu multe zile înainte ca precomenzile să fie onorate. 

 

Camera Grip

 

Revenind la știrea de astăzi, Samsung a prezentat accesoriile modulare Camera Grip și Slim Tripod, accesorii compatibile cu husa Gadget Cover, model din silicon transparent care include un punct de atașare în spate ce îți permite să atașezi diferite accesorii precum cele noi.

 

Camera Grip

 

De departe cel mai interesant este Camera Grip, un accesoriu ce oferă și buton shutter Bluetooth. Are și mod trepied, vine doar pe alb-negru ca variantă de culoare și momentan nu avem un preț pentru acesta. Cât despre Slim Tripod, acesta este un mini trepied cu picioare metalice, vine pe argintiu și costă 34 de lire în UK.

 

Pentru husa Gadget Cover se mai plătește 49 de lire. Accesoriul tip grip sună tare interesant și sunt curios dacă accesoriile vor sosi și la noi. 
 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/samsung-lanseaza-un-accesoriu-camera-grip-cu-buton-shutter-pentru-galaxy-s23-plus-un-trepied-modular

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.